Connect with us

Top Story

Igra sudbine 303. epizoda: Matijin OTAC zna KO JE UBIO Boška Kanačkog! Evo o KOME se radi!

Published

on

Igra sudbine 303. epizoda, koja je na programu u sredu 16. juna od 21.00 na TV Prva, donosi neslućene obrte. Ivan se konačno budi! Ali, ono što će ga sačekati na javi potpuno će ga zbuniti.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO Pogledajte TREJLER za film JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Maraš RIZIKUJE svoj ŽIVOT da bi spasao Nenada! Evo hoće li PREŽIVETI… (VIDEO)

Ivan ne može da veruje šta mu se dešava. Prvo mu se Ada Kanački obraća sa ljubavi. Posle stiže i njegov “bludni sin”, koji nije hteo ni da ga pogleda.

PROČITAJTE JOŠ: Strahinja iz serije IGRA SUDBINE otkriva KRAJ PRVE SEZONE! Evo da li će OSTATI ZAJEDNO sa Nadom i ŠTA ĆE BITI sa BEBOM!

Matija odlazi u zatvor da poseti oca. Na nagovor svoje tetke, traži od njega da potpiše papir koji će mu spasiti život.

PROČITAJTE JOŠ: Daniela Kuzmanović Pavlović, KATARINA iz serije IGRA SUDBINE, izgleda sjajno, a tek da joj vidite ĆERKU! Zaludela je OVOG lepog GLUMCA!

Tada mu otac poverava da je bitno da zna da on nije ubio Boška Kanačkog. Njega je otrovao drugi čovek!

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Žarko Laušević OTKRIVA SVE o ULOZI u filmu i TV seriji HEROJI HALIJARDA – Jedan sin mu je četnik, drugi partizan, a EVO kakva sudbina čeka NJEGOVU ĆERKU!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (303. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

PROČITAJTE JOŠ: DINASTIJA – OTKRIVAMO: OVO su SRPSKI KARINGTONOVI! Pogledajte KO su Blejk, Kristl, Aleksis, Felon i Stiven u NAŠOJ VERZIJI! (FOTO)

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement