Connect with us

FILM

HIT! JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE ODUVAO YOUTUBE! Prvi put u istoriji TREJLER za DOMAĆI FILM – PRVI U TRENDINGU! EVO koliko ljudi je pogledalo VIDEO za samo 9 SATI!

Published

on

Iščekivanju je još malo kraj. Drugi deo filma Južni vetar uskoro je pred nama. Posle niza muzičkih numera i spotova promovisanih na zvaničnom Youtube kanalu hit filma Miloša Avramovića, a čije će note ispratiti Maraša i Baću u nove avanture, usledila je velika uvertira u nastavak popularnog krimića. U utorak 15. juna svi obožavaoci Južnog vetra imali su priliku da uživaju u prvom trejleru za Južni vetar 2: Ubrzanje i da bar na ternutak zavire u ono što nas čeka.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Pogledajte TREJLER za film JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Maraš RIZIKUJE svoj ŽIVOT da bi spasao Nenada! Evo hoće li PREŽIVETI… (VIDEO)

Međutim, Južni vetar je oborio još jedan rekord. Pomenuti trejler za svega devet sati i sa više od 270.000 pregleda izbio je na prvo mesto u trendingu na YouTube, što je ogroman uspeh, budući da je to prvi put u istoriji da je jedan trejler za domaći film dospeo na ovu poziciju. Kao i da je uopšte ušao u merenje. Ako je suditi prema najavi i ovom uspehu, ne sumnjamo u to da će Južni vetar 2 uskoro ODUVATI domaće bioskopske blagajne.

Pročitajte još Igra sudbine 303. epizoda: Matijin OTAC zna KO JE UBIO Boška Kanačkog! Evo o KOME se radi!

U prvom trejleru za “Južni vetar 2 – UBRZANJE” vidimo produkcijski do sada neviđenje scene. Ali i naznaku zapleta koji će publiku držati u neizvesnosti do poslednjeg kadra! Glumačku ekipu će predvoditi Miloš BikovićMiodrag RadonjićJovana StojiljkovićPredrag Miki Manojlović i Aleksandar Berček. U “Ubrzanje” se vraća Luka Grbić, koji tumači lik brata Petra Maraša, a gledaćemo i mladu britansku zvezdu Anastasie Everall. Međunarodnu postavku dopunjavaju i glumci iz Bugarske Marijan Valev i Zahari Baharov.

Pročitajte još Strahinja iz serije IGRA SUDBINE otkriva KRAJ PRVE SEZONE! Evo da li će OSTATI ZAJEDNO sa Nadom i ŠTA ĆE BITI sa BEBOM!

Film “Južni vetar 2: Ubrzanje” sniman je na lokacijama u istočnoj Srbiji, kao i nepristupačnim terenima na granici sa Bugarskom. Snimanje je završeno tokom prošle godine, a velika premijera se očekuje na jesen ove godine.

U nastavku filma “Južni vetar”, Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove. Vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju. Tamo ga zatiče vest da mu je mlađi brat otet, koja će ga primorati da momentalno promeni planove…

Pročitajte još Daniela Kuzmanović Pavlović, KATARINA iz serije IGRA SUDBINE, izgleda sjajno, a tek da joj vidite ĆERKU! Zaludela je OVOG lepog GLUMCA!

Kao što vidimo u trejleru, Nenad se vratio iz Amerike i odvažio se da uđe u ilegalne poslove. Međutim, uvaliće se u nevolju. Biće kidnapovan, a Maraš će, pokušavajući da ga spase, dovesti svoj život u opasnost. Hoće li uspeti da se iščupa iz problema – saznaćemo već ove jeseni.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement