Connect with us

Featured

Igra sudbine 304. epizoda – ŠOK! Ada otkriva da Bruner i Matijin otac NISU UBILI BOŠKA! To je bio NEKO TREĆI! A evo i KO!

Published

on

Igra sudbine 304. epizoda donosi potpuni šok. Sve ono u šta je Ada verovala sve ove godine srušiće se poput kule od karata. Ispostaviće se da Boška nije ubio niko od onih u koje je sumnjala, već neko treći. A ko je to – saznaćemo u četvrtak, 17. juna od 21.00 na TV Prva.

Igra sudbine KAFANA NA BALKANU – Stiže nova domaća serija o životu ACE LUKASA! U prvom planu SABLJA, problemi sa DROGOM i veza sa KSENIJOM PAJČIN!

Luka i Ivan po prvi put normalno razgovoraju. Luka ga moli da mu oprosti. Ivan ga uverava da on nije ubio Olgu, Lukinu majku.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2 serija OTKRIVAMO: Evo KADA počinje snimanje DRUGE SEZONE i KO će biti SPECIJALNI GOST filma JUŽNI VETAR 3!

Ada pokazuje Vukašinu priznanje Matijinog oca u kom stoji da je Bruner naručilac Boškovog ubistva, a on saučesnik. Ipak, ime koje je dopisano, zbunjuje Vukašina jer je u pitanju čovek koji je sipao Bošku otrov u hranu. Ada ga pita: Ko je to?​ Ime koje je isplivalo iz priznanja Matijinog oca potpuni je šok za sve.

Pročitajte još Strahinja iz serije IGRA SUDBINE otkriva KRAJ PRVE SEZONE! Evo da li će OSTATI ZAJEDNO sa Nadom i ŠTA ĆE BITI sa BEBOM!

Ovakav rasplet niko nije očekivao.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (304. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

PROČITAJTE JOŠ: Daniela Kuzmanović Pavlović, KATARINA iz serije IGRA SUDBINE, izgleda sjajno, a tek da joj vidite ĆERKU! Zaludela je OVOG lepog GLUMCA!

Foto Prinstkrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement