Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Momčilo Otašević otkrio svoje slabosti! EVO čime zvezda hit serije BELEŽNICA PROFESORA MIŠKOVIĆA nije zadovoljna!

Published

on

Popularni glumac, koga gledamo u ulozi Boška u seriji “Beležnica profesora Miškovića”, Momčilo Otašević, kaže da se glumom bavi isključivo iz ljubavi prema tom pozivu, te da se na popularnost ne obazire previše, i smatra da ga slava nije promenila.

Pročitajte još HIT! Snima se filmski spektakl o MARKU KRALJEVIĆU! EVO ko će igrati čuvenog srpskog junaka!

– Mislim da nije, a misle i oni koji su oko mene bili i nekada i sada. Popularnost je posledica bavljenja glumom. Nisam se nikada bavio ovim poslom da bih bio popularan. Volim da se unakazim za neku ulogu, da se poništim. Više me ispunjava da budem mali, snuždeni vodoinstalater koji ima ženicu, četvoro dece i ne sme da pisne nego da glumim frajera i da sam popularan. Razlog je kućno vaspitanje. Tamo te kad treba spuste na zemlju – rekao je Momčilo za Kurir, prenosi Blic.

Pročitajte još PRINC RASTKO SRPSKI – Šta se dešava sa filmom o SVETOM SAVI?

On je istakao da je zadovoljan svojim životom, te da s osmehom prihvata i svoje vrline i svoje mane.

Pročitajte još ŠOK! Popularni glumci asfalt zamenili njivom! EVO ko je sve pokrenuo biznis na selu!

– Jesam i mislim da bi svi trebalo da budu, a ako nisu, da nađu način da postanu jer niko nije skroz zadovoljan. Nisam ni ja. Mršav sam. Nisam ni skroz samouveren i, iako sam glumac, i ja sam nekad stidljiv – iskren je bio Otašević, koji je dodao i da je uvek spreman da primi savete starijih kolega.

Pročitajte još Igra sudbine 306. epizoda – ŠOK! Lila saznaje KO JE UBIO BOŠKA! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

– U šali kažem da sam dresiran još na prvoj godini akademije, gde sam naučio da nema neću i ne mogu. Uvek sam otvoren za saradnju. Drago mi je i poštujem kad mi starije kolege nešto savetuju, najčešće je to korisno, samo treba znati čuti i učiti od njih – rekao je Momčilo.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir/Blic

Advertisement