Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – Veliko FINALE prve sezone – Hoće li ADA umreti?

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Posle godinu i po dana prikazivanja, večeras se završava prva sezona najgledanije serije – „Igra sudbine“! I dok iščekuju poslednje dve epizode, gledaoci se pitaju samo jedno – hoće li glavna junakinja serije, Ada Kanački, preživeti susret sa Brunerom?

Pročitajte još Žarko Jokanović u VELIKOM INTERVJUU za FILM I TV otkriva šta nam donosi sutrašnje FINALE i DRUGA SEZONA serije IGRA SUDBINE – Ko preživi OVAJ ŠOK, poželeće da me LINČUJE!

Naime, nakon što je otkrila da je Bruner u Berlinu, Ada je angažovala svog prijatelja Dodu, i inspektorku Stanu Dželetović da pretraže Brunerov apartman, i postave uređaje za snimanje, što su oni i učinili.

Pročitajte još Igra sudbine 309. epizoda – Finale prve sezone: ŠOK! Bruner je OTEO ADU KANAČKI? Doda i Stana su PREVARENI! Hoće li ADA uspeti da se SPASE

Međutim, skoro niko ne zna da Ada planira da poseti Brunera, i natera ga da prizna da je naručio ubistvo njenog pokojnog muža, Boška. Istovremeno, Vukašin bezuspešno pokušava da otkrije gde je Stana, i kakvi su Adini planovi, a sve u želji da je zaštiti.

Pročitajte još HIT! KOLO SREĆE – Otkriveni detalji o NOVOJ seriji na TV Prva! EVO kada počinje prikazivanje, KO igra glavne uloge i KOLIKO epizoda nas očekuje!

U najavi za finale prve sezone, videli smo da će se Ada sresti sa Brunerom, koji će, kako stvari stoje, pokušati da je ubije.

Naime, u jednoj sceni vidi se kako Bruner drži pištolj iza Adine glave i sprema se da puca. Takođe, videli smo i da je Ada ostavila oproštajno pismo za Luku i Aleksu, u slučaju da ne preživi susret sa Brunerom.

Pročitajte još HIT! Pred kraj prve sezone, zvezde serije IGRA SUDBINE otkrivaju sve o drugoj sezoni! EVO šta nas čeka od septembra!

Ova situacija se može razrešiti na nekoliko načina:

1.            Bruner će pucati i ubiti Adu;

2.            Bruner će pucati i teško raniti Adu;

3.            Bruner će pucati i promašiti;

4.            Bruner će odustati od namere da ubije Adu, ili

5.            Doda i Stana će spasti Adu u poslednjem momentu.

Pročitajte još HIT! Popularna glumica Olja Lević proslavila rođendan na snimanju serije, a nije IGRA SUDBINE! EVO o KOJOJ seriji je reč!

Hoće li glavna junakinja najgledanije serije u Srbiji zaista izgubiti život na kraju prve sezone? Da li scenarista Žarko Jokanović zaista planira da na taj način šokira naciju, i „izbriše“ iz serije lik, koji je njegovoj supruzi Milici Milši doneo ogromnu popularnost?

Na kraju, nameće se još jedno pitanje: hoćemo li to kakva je Adina sudbina saznati večeras od 20 časova na Prvoj televiziji ili ćemo morati da se strpimo do septembra? Mi se nadamo ovom prvom.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Otkriveno zašto se nastavak zove UBRZANJE! A EVO KADA i GDE će biti svetska premijera!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” tumače: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement