Connect with us

FILM

HIT! JUŽNI VETAR 2 – Glumac Miodrag Radonjić otkriva glavni ADUT drugog dela! EVO ŠTA će se UBRZATI!

Published

on

Glumac Miodrag Radonjić, koji igra Baću u filmu “Južni vetar”, rekao je u da je ritam akcionog trilera glavni adut nastavka – „Južni vetar: Ubrzanje“. On se našao u izvanrednoj glumačkoj podeli, čija se premijera očekuje uskoro, a koju predvodi Miloš Biković.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE – EVO ŠTA nas očekuje u DRUGOJ sezoni! Da li je ADA ipak živa? Ko će se venčati, a ko završiti…

Popularni glumac naglašava da će film oduševiti publiku jer ima naraciju koja će se ubrzati, kao što sam naslov filma sugeriše.

– Taj ritam filma u kojem ima mnogo “zaletanja“, ali mesta za rekapitulaciju viđenog je nešto novo u našoj kinematografiji. Siguran sam da će publika uživati u fenomenalnom putovanju koje je osmislio reditelj filma Miloš Avramović –  kazao je Radonjić za Tanjug reflektor, prenosi Telegraf.

Pročitajte još TOP 10 NAJBOLJIH filmskih i televizijskih ULOGA Nataše Ninković! EVO GDE je sve blistala slavna glumica!

Kako kaže, njegov lik Baća spuštaće svojim doskočicama i šalama tenziju u filmu.

– Na taj način će doživeti comic relief momenat. Baća na momente razbija dramu na njegov prepoznatljiv način – kazao je Radonjić.

Pročitajte još HIT! Glumica Jelisaveta Orašanin u top formi šest meseci nakon porođaja! EVO u ČEMU je tajna njenog izgleda!

Iskustvo igranja u predstavi „Ball“ Beogradskog dramskog pozorišta je za Radonjića od neprocenjive važnosti.

– Reditelj predstave Diego De Brea nam je otkrio sasvim novi pristup u kojem često zajedno sa glumcima otkriva rešenja koje smo na kraju implementirali u predstavu – istakao je glumac.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Tanjug/Telegraf

Advertisement