Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Jelisaveta Orašanin u top formi šest meseci nakon porođaja! EVO u ČEMU je tajna njenog izgleda!

Published

on

Svega šest meseci otkako je na svet donela sina Bogdana, Jelisaveta Orašanin oduzima dah. Iako je mama dvoje dece, u ovo leto, glumica ulazi bez ijednog viška i nedostatka na svome telu.

Pročitajte još HIT! Glumica Bojana Ordinačev trudna! EVO šta je zvezda serije ISTINE I LAŽI rekla o svom izabraniku!

Kako joj to polazi za rukom i kako da i druge žene ostvare ovaj cilj, otkrivaju fitnes saveti Jelisavete Orašanin.

Pročitajte još HIT! KLAN – Glumac Miloš Petrović otkriva sve o svom liku u hit seriji! EVO ko je zapravo KAMILICA!

Glumica, koja verno prati zdravi meni, koji joj je nutricionistkinja odredila, izgubila je sve kilograme koje je u trudnoći nabacila, a da bi ostala u top formi, Jelisaveta vredno vežba.

Pročitajte još ŠOK! Zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE doživela neprijatnost na pijaci! Komšije razvezale jezik! EVO o KOME je reč!

Ona je kao fizičku aktivnost odabrala reformer pilates, koji savršeno oblikuje telo, potpomaže koncentraciju, topi kilograme, ali i uspostavlja unutrašnji balans, što je glumici, koja u poslednje vreme vrlo malo spava, preko potrebno.

Pročitajte još HIT! Glumica Milena Radulović objavila fotografiju svoje najveće podrške! EVO o KOME je reč!

Ova vrsta pilatesa predstavlja trening koji podjednako opterećuje obe strane tela i celokupne muskulature, čime se kalorije brže tope, a telo savršenije odlikuje.

Pročitajte još Žarko Jokanović u VELIKOM INTERVJUU za FILM I TV otkriva šta nam donosi sutrašnje FINALE i DRUGA SEZONA serije IGRA SUDBINE – Ko preživi OVAJ ŠOK, poželeće da me LINČUJE!

Sada, ukoliko se još uvek pitate šta je tajna savršene linije Jelisavete Orašanin, sve je jasno, a na vama je da što pre počnete da sledite njenu fitnes rutinu.

Foto Promo/Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Story

Advertisement