Connect with us

Featured

HIT! IGRA SUDBINE – EVO ŠTA nas očekuje u DRUGOJ sezoni! Da li je ADA ipak živa? Ko će se venčati, a ko završiti u zatvoru?

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Ni dva dana nakon velikog finala prve sezone hit serije „Igra sudbine“, strasti se ne smiruju. Gledaoci su u šoku zbog navodne smrti glavne junakinje Ade Kanački.

Pročitajte još TOP 10 NAJBOLJIH filmskih i televizijskih ULOGA Nataše Ninković! EVO GDE je sve blistala slavna glumica!

Naime, na kraju prve sezone, Ada je otišla u Berlin kod Brunera, i sve je govorilo u prilog tome da će je on ubiti. Poslednja scena prikazuje Adine najbliže kako gledaju vesti, u kojima saznaju da je Ada ubijena, a da se za ubicom traga. S obzirom na to da Adina smrt nije prikazana, jedan deo gledalaca odbija da poveruje da je ona zaista ubijena.

Pročitajte još HIT! Glumica Jelisaveta Orašanin u top formi šest meseci nakon porođaja! EVO u ČEMU je tajna njenog izgleda!

Jedino što sa sigurnošću možemo tvrditi je ono što je prikazano u najavi za drugu sezonu.

U pomenutoj najavi vidimo da je Adin sestrić, Matija, završio u zatvoru, i da ima problem sa drugim zatvorenicima. S druge strane, u problemu je i Pančeta, od koje Luka zahteva odgovor na pitanje da li je znala da je njen otac ubio Boška Kanačkog.

Pročitajte još HIT! Glumica Bojana Ordinačev trudna! EVO šta je zvezda serije ISTINE I LAŽI rekla o svom izabraniku!

Dalje vidimo kako Nora moli Vida da daju otkaz i napuste Srbiju, a Vid joj saopštava da je telo Boška Kanačkog, za koga veruju da im je otac, pronađeno. Marijana optužuje Klaudiju da planira da preotme ministarsku fotelju Milevice Tankosić, za koju inače radi.

Zvonimir, koji je takođe u zatvoru, dobija ponudu od Coleta da bude zaštićeni svedok.

Pročitajte još HIT! KLAN – Glumac Miloš Petrović otkriva sve o svom liku u hit seriji! EVO ko je zapravo KAMILICA!

U jednoj sceni vidimo kako Nada daje Aleksi dva prstena, koja je obeležila, jedan za Milu, drugi za Unu, a odmah zatim vidimo i kako Dijana Erski Milu i Unu naziva prevarenim devojkama.

Lila govori Vukašinu da nađe Marinka, jer je, kako kaže, rešila da prihvati ponudu.

Pročitajte još ŠOK! Zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE doživela neprijatnost na pijaci! Komšije razvezale jezik! EVO o KOME je reč!

Žaklina pita Vida da li je siguran da želi da bude otac njenom detetu.

Osim Martije i Zvonimira, vidimo i Sofiju u zatvoru. Božidarka je zabrinuta kako će detektor laži uticati na bebu, nakon čega Sofija želi nešto da joj kaže, ali se ipak zaustavi.

Pročitajte još HIT! Glumica Milena Radulović objavila fotografiju svoje najveće podrške! EVO o KOME je reč!

Stana hapsi Janka, a iza rešetaka vidimo i glavnu zverku – Brunera, kome je u posetu došao sin.

Da li će Ada nekim čudom preživeti? Da li će Bruner, Janko, Zvonimir, Matija i Sofija ostati u zatvoru, iliće se izvući? Da li je Boško zaista otac Nore i Vida? Da li se sprema duplo venčanje u porodici Kanački? Kakvu ponudu je prihvatila Lila? Da li je Sofija zaista trudna?

Pročitajte još Marko Gvero za FILM I TV otkriva sve o nastavku serije SLOŽNA BRAĆA, ali i KADA nas očekuje DRUGA SEZONA hita KALKANSKI KRUGOVI!

Na sva ova pitanja odgovore ćemo saznati u septembru, a do tada možemo samo da nagađamo.

Foto Printscreen YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement