Connect with us

Featured

HIT! JUŽNI VETAR 2 – Glumac Luka Grbić otkriva ŠTA će se desiti sa njegovim likom! EVO ŠTA čeka Nenada Maraša!

Published

on

Mladi glumac Luka Grbić je doživeo veliku popularnost ulogom u filmu i seriji „Južni vetar“. Sada napominje da mu je to bio jedan od najvažnijih momenata u životu.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Glumac Miodrag Radonjić otkriva glavni ADUT drugog dela! EVO ŠTA će se UBRZATI!

– Uloga u filmu “Južni vetar“ uvela me je u svet glume. Bio je to početak karijere kakav svaki mladi glumac može da poželi. Radujem se skorašnjoj premijeri drugog dela pod nazivom “Južni vetar: Ubrzanje“ u kojem moj lik pokušava da živi bratovljev život. Naravno, on ne vidi šta se sve dešava u realnosti zaslepljen lepšom stranom Maraševog života – rekao je Grbić za Tanjug reflektor, prenosi Telegraf.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE – EVO ŠTA nas očekuje u DRUGOJ sezoni! Da li je ADA ipak živa? Ko će se venčati, a ko završiti…

Kako kaže, bio je fasciniran izuzetnim krajolikom gde je film sniman.

– Imati priliku da radite na terenu u prirodi sa ljudima za mene je bilo veliko otkriće, naročito zbog bajkovitih predela na jugu Srbije gde smo snimali. To su mnogo bolje okolnosti od snimanja u nekom studiju ili na ulicama Beograda – rekao je Grbić.

Pročitajte još TOP 10 NAJBOLJIH filmskih i televizijskih ULOGA Nataše Ninković! EVO GDE je sve blistala slavna glumica!

Ulogom u izuzetnoj predstavi „Divlje meso“ Grbić je pokazao svoj umetnički potencijal i na sceni Beogradskog dramskog pozorišta. Opisuje i peh koji mu se desio, a koji ga nije omeo da briljira na sceni.

Pročitajte još HIT! Glumica Jelisaveta Orašanin u top formi šest meseci nakon porođaja! EVO u ČEMU je tajna njenog izgleda!

https://www.instagram.com/p/CN9-w-Aji-T/

– Ligamente sam malo nakidao na nozi i bio je mali prelom u skočnom zglobu. Imao sam dve opcije: da sedim kući i očajavam ili da ulogu prilagodim novim okolnostima. Pozvao sam reditelja predstave Jagoša Markovića i zajedno smo odlučili da sa štakama i ortopedskom cipelom igram. Publika je bila šokirana u BDP-u kada je postalo jasno da sam igrao sa slomljenom nogom jer sam na poklon nakon predstave izašao sa štakama – rekao je Grbić.

Foto Printscreen YouTube/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Tanjug/Telegraf

Advertisement