Connect with us

TV

HIT! Glumac Marko Živić otkrio kako su se kolege ponašale prema njemu kada mu je bilo najteže! EVO ŠTA mu je rekao Manda!

Published

on

Glumac Marko Živić je 2008. godine operisao zloćudni tumor koji mu je zahvatio delove jednjaka i želuca, a jednom prilikom je ispričao kako je izgeldalo kada ga je njegov kolega Milorad Mandić Manda posetio u bolnici.

– Izašao sam iz sale i već sam bio u sobi par dana. Novinari su krenuli da dolaze pa su stavljali i neko obezbeđenje ispred vrata… ma gluposti. I Manda maltene nogom razvaljuje vrata i kaže: “Pa gde si ti, pi*ka ti materina, tražio sam te na VMA. Sin me vozio u krug, što mi nisi javio” – rekao je Živić i dodao kako je on bio smešten u Kliničkom centru.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Olivera Marković je odbila Holivud, a iza nje je ostala samo kutija za nakit! EVO ŠTA je bilo u njoj!

Ističe kako je Manda bio veoma brižan prema njemu.

– Ja sam se vratio posle mesec dana da igram predstavu “Let iznad kukavičijeg gnezda”, što je bilo iznenađujuće. Jednostavno sam morao da se vratim. Bilo je naporno pošto je to neki rez po stomaku, pa flasteri. I tada je publika ustala, cela sala, a Bjela i Manda su me izveli da stanem ispred svih – prisetio se Živić.

Pročitajte još HIT! Glumac Žarko Laušević je ponosan na NJU! EVO o KOME je reč!

Živić je u jednom gostovanju na K1 ispričao i kako je otkrio da je bolestan.

– Potpuno je bilo slučajno. Otišao sam kod akademika dr Predraga Peška, direktora Instituta za bolesti digestivnog trakta, i tako saznao da imam abdominalni problem, a zatim i bolest jednjaka. Danas imam rez od 15 santimetara, duž grudi i stomaka. Abdomen je zeznut, jer oni odstranjuju šta ne valja, a onda sklapaju šta mogu – ispričao je, i dodao:

Pročitajte još HIT! Glumica Nina Janković otkrila pikanterije iz privatnog života! EVO KAKVE čudne stvari su se desile na dan njenog venčanja!

– Moja operacija je trajala sedam i po sati. Ali sam shvatio da imam dve opcije: ili da uđem hrabro ili da odustanem. Naravno odmah sam se odlučio za ovu prvu.

Glumac je tada otkrio kada mu je bilo najteže:

Pročitajte još HIT! Danas završeno snimanje serije BRANILAC! EVO KADA nas očekuje premijera!

– Sećam se noći pred operaciju, tad mi je bilo najteže. Gledam kroz prozor, sneg pada i vidim da nema nazad, nema druge opcije. Onda kreneš da razmišljaš o svemu i svačemu, bože otkud ovo, zašto, ali mislim da mi je pomoglo što sam bio lud u svojoj energiji. Lud da tu trku istrčim.

Foto Printscreen YouTube Mondo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Mondo

Advertisement