Connect with us

Featured

ŠOK! IGRA SUDBINE – Ada je IPAK živa? Tajna je u igri rečima!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Ni nedelju dana otkako je prikazana poslednja epizoda prve sezone najgledanije serije u Srbiji, „Igra sudbine“, strasti se ne smiruju.

Naime, u poslednjoj sceni porodica Kanački je šokirana vešću da je Ada ubijena.

Pročitajte još HIT! Glumac Marko Živić otkrio kako su se kolege ponašale prema njemu kada mu je bilo najteže! EVO ŠTA mu je rekao Manda!

Podsetimo, Ada je otišla u Berlin da natera Brunera da prizna da je naručio ubistvo njenog pokojnog muža Boška, ali i da stoji iza napada na njenog sadašnjeg partnera, Ivana. U svemu tome imala je pomoć Stane i Dode, koji su prethodno postavili kamere u Brunerov apartman.

U jednom trenutku, Bruner vadi pištolj i sprema se da puca u Adu. Nakon toga vidimo porodicu Kanački, koji, gledajući televiziju, saznaju da je Ada ubijena.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Olivera Marković je odbila Holivud, a iza nje je ostala samo kutija za nakit! EVO ŠTA je bilo u njoj!

Ono zbog čega ogroman broj gledalaca ne može da poveruje da je Ada mrtva je činjenica da ubistvo nije prikazano. Na društvenim mrežama se spekulisalo da je vest o ubistvu, koja je prikazana u poslednjoj sceni, zapravo lažna.

Međutim, u izjavi za medije, glumica Milica Milša je to demantovala, ali istovremeno nije htela da otkrije da li ćemo je gledati u drugoj sezoni.

Pročitajte još HIT! Glumac Žarko Laušević je ponosan na NJU! EVO o KOME je reč!

S obzirom na to da se Milica pojavljuje na snimanju epizoda za drugu sezonu hit serije, gledaoci nagađaju da Ada možda ipak nije mrtva.

I zaista, ako je njen lik ubijen, zašto bi Milica bila na snimanju? Da li će naknadno biti prikazana scena u kojoj je Bruner ubio Adu? Ili se snimaju scene nečijeg sećanja na glavnu junakinju serije?

Pročitajte još HIT! Glumica Nina Janković otkrila pikanterije iz privatnog života! EVO KAKVE čudne stvari su se desile na dan njenog venčanja!

Na trenutak ćemo otići i korak dalje u spekulacijama.

Šta ako je Ada ipak živa? Milica Milša jeste rekla da TV vest o Adinoj smrti nije lažna, ali laž i neistina nisu sinonimi.

Vest možda nije lažna, ali šta ako nije ni istinita? Šta ako je scena u kojoj je ta vest prikazana samo san nekog od junaka koga smo videli pred televizorom u dnevnoj sobi porodice Kanački?

Pročitajte još HIT! Danas završeno snimanje serije BRANILAC! EVO KADA nas očekuje premijera!

Svi članovi i prijatelji pomenute porodice pretrpeli su ogroman strah kada su saznali da je Ada otišla da se sretne sa Brunerom, i znali su da joj je život u opasnosti. Možda je neko od njih na trenutak zadremao, i usnio košmar u kojem je Ada ubijena.

Otiđimo korak dalje. Možda je taj košmar usnila upravo Ada. Možda je Bruner pucao, ali je nije ubio nego ranio. Možda je heroina serije u nesvesti, ili čak komi. Sada se otvara pitanje da li ljudi u komi mogu da sanjaju, ali ovo je ipak telenovela, i ne mora baš sve da bude logično.

Pročitajte još HIT! Glumci Luka Raco i Matea Milosavljević zajedno u kadru, a nije IGRA SUDBINE! EVO o ČEMU je reč!

Možda ipak nije san, nego fantazija? Kažu da se ljudima pred smrt čitav život „odmota pred očima“. Možda je poslednja scena zapravo Adina pretpostavka o tome kako će njena porodica reagovati kada sazna da nje više nema.

I tako jedna pretpostavka vodi drugoj, i opet smo bez odgovora. Ipak, odgovore na sva ova pitanja dobićemo u septembru, kada počne prikazivanje druge sezone.  Do tada ćemo samo nagađati.

Foto Printscreen YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement