Connect with us

Top Story

ŠOK! Glumac Vladimir Aleksić opleo po Jelisaveti Orašanin! EVO KAKO je glumica reagovala!

Published

on

Glumac Vladimir Aleksić privremeno napušta predstavu „Hotel 88“. On zbog obaveza u Italiji neće igrati u ovom komadu do Nove godine, a svoje poslednje izvođenje u sezoni je iskoristio da dobro nasmeje publiku.

Za improvizaciju, Aleksić je inspiraciju našao u stvarnom životu koleginice Jelisavete Orašanin i njenog supruga Miloša Teodosića. On se osvrnuo i na košarkašku reprezentaciju i njihov neuspeh i neodlazak na Olimpijske igre u Tokio.

Pročitajte još OTKRIVAMO – UBICE MOG OCA 5, PEVAČICA, DRŽAVNI SLUŽBENIK 3, i dve nove serije BUNAR i BAŠ ČELIK stižu na SUPERSTAR TV! A evo…

– Znate je sigurno. Mršava, a dibidus joj je karijera. Udala se za košarkaša. Zabavljala se kratko dva, tri meseca i odmah svadba. Otiša je u Los Anđeles. Šetala je kučiće po plaži, pa zatrudnela. Rodila dete, američko državljanstvo. Ode on u Italiju, pa i ona za njim. Sad je maštala da ide za Tokio da nabada štapiće – rekao je glumac u predstavi, prenosi „Kurir“.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – FILM I TV na setu serije KLAN! Hoće li DRUGA SEZONA doneti SUKOB ŠOKA I PAŠE?! Kome pripada TRON?

Ovo je izazvalo smeh i aplauz publike, a i Jelisaveta se nasmejala ovoj šali. U predstavi ona igra modnu blogerku Sandru, koja želi da se uda.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement