Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Miodrag Radonjić raznežio pratioce na Instagramu! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Sin Miodraga Radonjića lagano se razvija i raste, a po fotografijama koje ponosni tata objavljuje na svom Instagram profilu da se zaključiti da je vrlo napredno i srećno dete.

Maleni Sava uživa u pažnji roditelja, baka i deka, a budući da je prvi dečak u porodici i najmlađe dete svi su fokusirani na njega i nastoje da mu udovolje i ispune svaku želju.

Pročitajte još HIT! PEVAČICA – Milica Pavlović otkrila KAKO je dobila glavnu ulogu u seriji! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Osmomesečni mališan, kojeg je glumac dobio u vanbračnoj zajednici sa psihološkinjom Milicom Mikić, obožava igračke od gume, slikovnice, kada mu tata peva, a posebno oduševljenje nastaje kada treba da se kupa. Brčkanje u kadi nikada ne može da mu dosadi i često ume vrlo glasno da se buni kada mama poželi da ga obuče.

Jedan trenutak igranja u lavoru svog mezimca Miodrag je nedavno podelio sa pratiocima uz šaljiv komentar:” Šta zna dete šta je more. Uživaj sine.”

Pročitajte još HIT! KOLO SREĆE – Ekipa serije otkriva sve o NOVOJ telenoveli! EVO KO su novopečeni bogataši, doktor i veroučitelj!

Sin Miodraga Radonjića presladak je i vragolast, po čemu članovi porodice zaključiju da je lik nasledio od mame, a temperament od tate, piše Story.

Foto Promo/Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Story

Advertisement