Connect with us

Featured

ŠOK! JANIČAR – Pored Kristijana Bejla, u novom filmu Gage Antonijevića igra i Šeron Stoun? EVO ŠTA o tome kaže slavni reditelj!

Published

on

Otkako se iz Amerike vratio u Srbiju, režiser i scenarista Predrag Antonijević pomera granice domaće kinematografije, a nakon velikog uspeha koji je postigao serijama „Ubice moga oca“ i „Državni službenik“, kao i filmom „Dara iz Jasenovca“ reditelj je odlučio da ode korak dalje i dovede Holivud u Srbiju.

Pročitajte još HIT! Serija BUNAR – Glumac Igor Đorđević otkrio gde je našao inspiraciju za scenario! EVO i ZAŠTO je morao da ode iz Beograda!

Naime, on uveliko radi na novom projektu, filmu „Janičar“ u kome će glavnu ulogu tumačiti legendarni američki glumac Kristijan Bejl, a pregovori su uveliko u toku i sa Šeron Stoun.

Antonijević je otkrio zbog čega je baš odabrao Kristijana Bejla za svoj film, kako teku pregovori sa Šeron Stoun, ali i da li će slavni holivudski glumci morati da nauče srpski za potrebe filma.

Pročitajte još HIT! Glumac Dragan Mićanović otkrio KAKO je dobio ulogu u Holivudu i KAKVI su Selma Hajek i Rajan Renolds! A EVO i da li…

Kristijan Bejl će igrati glavnu ulogu u „Janičaru“, a tumačiće lik Srbina koga su Turci odveli u Istanbul, gde će postati paša u njihovoj vojsci kaže za Alo Gaga Antonijević, i nastavlja:

Još nismo odredili datum početka snimanja, ali ono što je poznato je da ćemo snimati u Srbiji i Turskoj. Zbog toga će svi likovi u filmu pričati na srpskom, turskom i engleskom. Naravno, zbog inostranog tržišta, najviše će biti zastupljen engleski, ali u određenim delovima će morati da pričaju i na srpskom.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Sloboda Mićalović u zagrljaju nepoznatog muškarca! Za sve je kriv Miloš Biković! EVO o ČEMU je reč!

Reditelj je otkrio kako je došlo do saradnje sa slavnim glumcem.

Kristijanova žena je Srpkinja, a on i ja smo se upoznali upravo preko njenih roditelja. Kroz naše dugogodišnje druženje dosta smo pričali o istoriji našeg naroda i dotakli smo se perioda koji je naš narod proveo pod turskom okupacijom. Bejl i ja već godinama radimo na scenariju za ovaj film.

Pročitajte još HIT! Glumac Nenad Jezdić otkrio zašto se nigde ne pojavljuje sa suprugom! EVO ŠTA je za njega suština braka!

Bejlu je ta priča privukla pažnju jer je jako karakteristična, naravno najviše je vezana za našu istoriju, ali pojam janičarstva je mnogo širi od toga i svuda je prisutan. Usvajanje tuđih kultura ne dešava se samo kao posledica ratovanja, već je to opšte prisutna stvar – istakao je Antonijević, i objasnio:

– Na primer, kada se deca školuju u inostranstvu, poprime mnoge karakteristike drugog naroda, pa kada se vrate u svoju zemlju ne ponašaju se više isto.

Pročitajte još HIT! Glumac Gordan Kičić je trinaest godina u braku, a sada je pokazao suprugu! EVO GDE je bio sa svojom lepšom polovinom!

Reditelj planira da dovede Holivud u Srbiju.

– Ideja je da okupimo još holivudskih zvezda, u pregovorima smo sa mnogima, svi žele da sarađuju s Kristijanom, ali pitanje je da li u trenutku snimanja filma imaju zakazana druga angažovanja. Takođe, mora se potrefiti ekipa koja želi da sarađuje, mnogi svetski glumci ne žele da rade jedni s drugima – rekao je reditelj.

Antonijević je otkrio kako teku pregovori sa zvezdom „Niskih strasti“.

Pročitajte još HIT! Glumac Slobodan Boda Ninković otkrio sve o ulogama u filmovima TOMA i HEROJI HALIJARDA! A EVO KOJI žanr mu se ne dopada!

– Sa Šeron Stoun pregovori su uveliko u toku. Preliminarni pregovori su završeni, a ostalo je da se usklade detalji – ispričao je Gaga, i dodao:

– Kada se odredi početak snimanja, videćemo da li Šeron ima druga angažovanja, kao i koliki honorar će tražiti, da li ćemo moći da ostvarimo saradnju.

Pročitajte još Glumica Dragana Dabović rodila sina! EVO KOJE ime mu je dala i KOJA koleginica joj je prva čestitala!

 Reditelj nije želeo da potvrdi naša saznanja da će Šeron u filmu imati ulogu srpske majke:

– Ne smem da otkrijem koju bi ulogu igrala, to se ne zna sa sigurnošću dok se ne oformi ekipa glumaca, tek tada ćemo znati sve detalje.

Inače, film „Janičar“ uskoro bi trebao da počne sa snimanjem, a kako je već ranije otkriveno, radnja filma je smeštena u kraj 17. veka, a projekat će biti sniman u Srbiji i Turskoj.

Pročitajte još HIT! Glumac Miodrag Radonjić raznežio pratioce na Instagramu! EVO o ČEMU je reč!

Glavni lik, Kristijan Bejl, glumiće Srbina koga su Turci odveli u Istanbul gde on postaje paša u njihovoj vojsci. Međutim, on se u jednom trenutku vraća u rodno mesto da bi ugušio bunu koju su Srbi podigli. Kako su sećanja počela da naviru, on se našao u moralnoj dilemi šta je ispravno da uradi, da li da spase svoj narod ili da ostane odan sultanu.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo

Advertisement