Connect with us

Featured

HIT! Film REALNA PRIČA – Gordan Kičić i Nina Janković dobitnici nagrada na festivalu u Plovdivu! EVO u KOJIM kategorijama!

Published

on

Rediteljski prvenac Gordana Kičića, film „Realna priča“, nastao uz podršku i Filmskog centra Srbije, na nedavno okončanom prvom izdanju Festivala filmskih komedija u bugarskom gradu Plovdivu ovenčan je sa dva priznanja – za najboljeg reditelja i najbolju sporednu ulogu.

Pročitajte još HIT! Glumica Danica Maksimović zablistala u kupaćem i pokazala da joj godine ne mogu ništa!

Dok je ovo drugo priznanje pripalo glumici Nini Janković za ulogu Jadranke, Kičić je ovenčan titulom najboljeg reditelja. Inače, Gordan Kičić se u „Realnoj priči“ prvi put istovremeno našao u ulozi glumca, reditelja i producenta.

– Drago mi je što je film dobio ova priznanja sada jer, taman kad je trebalo da putujemo s njim po festivalima, počela je pandemija koronavirusa i sve je stalo. Ipak, sve nadoknađujemo s godinu i nešto zakašnjenja, ali nema veze. Srećan sam što je film bio baš na ovom festivalu komedije, to je redak festival u Evropi koji je profilisan u tom žanru, a uz to srce mi je puno jer sam dobio prvo priznanje za režiju – kaže Kičić za Kurir, i dodaje:

Pročitajte još HIT! Tanja Bošković i Dubravka Mijatović su seriju SREĆNI LJUDI napustile zbog malog honorara, a EVO ŠTA je o tome rekao reditelj Siniša Pavić!

– Fenomenalno je i to što je Nina dobila nagradu, jer je bila odlična u filmu.

Inače, film „Realna priča„, od kojeg je nastala i serija „Mama i tata se igraju rata“, prodat je onlajn platformi Amazon prajm, bio je već na raznim festivalima, autori i glumci su dobili potvrde da su sjajno odradili posao. Sve se publici dopalo na prvu loptu, ali sada kao da još više voli ovaj film.

Pročitajte još HIT! Glumica Anđelka Prpić zapalila Instagram! EVO ŠTA je objavila!

– Taj zub vremena je pravo merilo kvaliteta filma. Sada nas čeka druga sezona serije „Mama i tata se igraju rata“, razvijamo polako celu priču, a snimanje treba da počne u oktobru, kad ćemo otkriti detalje – zaključio je Kičić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement