Connect with us

Featured

HIT! Reditelj Predrag Antonijević otkrio šta nas čeka u novoj seriji BUNAR! A EVO KADA počinje prikazivanje filma DARA IZ JASENOVCA u bioskopima!

Published

on

Reditelj Predrag Gaga Antonijević uskoro kreće sa snimanjem nove serije „Bunar“. On je naveo da navedeno ostvarenje zanimljivo i da mu se dopada scenario.

Glavni lik, lika profesora fakulteta igraće glumac Igor Đorđević.

Pročitajte još ŠOK! KALKANSKI KRUGOVI – OVO niko nije znao! Otkrivena tajna serije! EVO O ČEMU je reč!

– On je profesor na fakultetu. On je imao vezu sa studetkinjom na fakultetu. Kao takav, posle tog greha i skandala, on se povlači na selo, svoje rodno mesto u Šumadiji gde pokušava da nađe neki mir, balans i smisao života… To je izuzetno zanimljiva serija, jako sam ponosan na to kako su scenario napravili Igor Đorđević i Nataša Drakulić… – rekao je reditelj.

Na pitanje ko će igrati studentkinju koja će imati aferu sa profesorom, Antonijević je rekao:

Pročitajte još HIT! Glumica Milica Milša pozirala na mestu na kom je prohodala! EVO KOJE mesto će joj zauvek biti u srcu!

– Imamo nekoliko mogućnosti, još nismo finalizirali. Snimanje počinje 15. avgusta.

Antonijević je naveo da će biti bioskopske projekcije filma „Dara iz Jasenovca“.

Pročitajte još HIT! JANJIČAR – Reditelj Predrag Antonijević otkrio detalje o liku koji će tumačiti Kristijan Bejl! A EVO da li ćemo u filmu gledati Šeron…

– Hoće, nadamo se na jesen. Predviđeno je, zato što imamo jedno iznenađenje za publiku. Gledaće možda jednu drugačiju verziju, a film će od jesen biti prikazivan za škole. Mi smo ga donirali u tu svrhu, kao producenti i to je isto bitno za edukaciju mladih ljudi – rekao je Gaga Antonijević.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf

Advertisement