Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO – SAZNAJEMO: Snima se MALA NEVESTA 2! Vraća se ANANDI! A evo i KADA!

Published

on

Kako portal FILM i TV ekskluzivno saznaje, najdugovečnija indijska sapunica „Mala nevesta“ dobija nastavak. Serija koja je u Srbiji emitovana od 2011. do 2016. godine, i koja je u tom periodu hipnotisala publiku u Srbiju, u Indiji premijerno počinje da se emituje od 9. avgusta. Kako saznajemo, „Mala nevesta 2“ emitovaće se svakog radnog dana od 20.00 na matičnoj Colors TV, a kada će stići u Srbiju samo je pitanje vremena.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: Evo ŠTA je BER GRILS zaista RADIO na Staroj planini! U Srbiji boravili NAJVEĆA ZVEZDA BOLIVUDA i ceo tim NETFLIX-a, a TO NIKO NIJE PRIMETIO!

Snimanje serije započeto je u februaru ove godine, a budući da je od prve klape do danas proteklo skoro pola godine ne sumnjamo da je pred nama još jedna mamutska sapunica koja će trajati barem nekoliko godina.

Pročitajte još HIT! KLAN – Glumac Nedim Nezirović otkriva šta nas čeka u nastavku serije! A EVO i zašto se plašio uloge Paše!

„Dečji brakovi i zloupotrebe u društvu su i dalje živi. Da bi se to iskorenilo rođena je nova Anandi“ – poručuju iz produkcije Colors uz prvi zvaničan trejler za nastavak čuvene serije koja nam je podarila Šiva, Jagdiša, Anandi i mnoge druge TV junake koje Srbija još pamti.

Pročitajte još

https://www.instagram.com/p/CQoVjGzhAET/?utm_medium=copy_link

Vest o nastavku obožavaoci su dočekali sa velikim oduševljenjem, a bilo je i onih koji su poželeli i povratak čuvene „Odbačene“. Hoće li nam se posle Anandi vratiti i Ića još nije poznato, ali sigurni smo da bi u Srbiji i ta vest naišla na veliko odobravanje.

Pročitajte još HIT! BUNAR i BAŠ ČELIK – Prvo ćemo gledati profesora pedofila, a zatim stiže i srpska IGRA PRESTOLA! EVO KADA počinje snimanje novih serija!

Novu Anandi igra glumica Šreja Patel, Jagdiša će u novoj verziji igrati Vansh Sađani, dok će radnja ostati slična onoj iz originalne „Male neveste“ i prati odrastanje devojčice iz ruralnog Radžastana kojoj su roditelji odredili sudbinu ugovorenim brakom.

Originalni naziv serije je Balika Vadhu: Kacche Umar ke Pakke Rishtey Season 2

Foto Screenshot

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement