Connect with us

Featured

ŠOK! MALA NEVESTA – Najpopularniju indijsku sapunicu PRATI JEZIVO PROKLETSTVO! Za PET GODINA umrle NAJVEĆE ZVEZDE SERIJE! A evo I ZAŠTO!

Published

on

Serija Mala nevesta najdugovečnija je indijska sapunica čije su se dve sezone i 2245 epizoda emitovale tokom osam godina osvojivši publiku od Indonezije do Balkana. U Srbiji Mala nevesta koja se prikazivala na TV Pink od 2011. do 2016. bila je zaslužna za proboj indijskih serija na male ekrane, te smo nakon priče o Šivu, Jagdišu i Anandi veoma brzo naučili i ko su Ića, Tapasja, Nakuša i brojni drugi junaci bolivudskih serija koje su pratili milioni Srba.

Pročitajte još HIT! Miodrag Radonjić OTKRIVA – BAĆA je bio STVARAN LIK! Evo KO je ČUVENI KRIMOS iz filma JUŽNI VETAR!

Iako je seriju Mala nevesta obeležio maratonski staž, te je po završetku sapunice ostala čak i šaljiva fraza „Godina prođe, Anandi NIKADA“, sve se više govorka o još jednom fenomenu koji prati popularnu sapunicu. Naime, radnja Male neveste, čiji se nastavak (verovali ili ne) ovih dana priprema u Indiji, inspirisana je borbom za samoosvešćenje žena u Indiji i njihov bolji položaj.

Pročitajte još ŠOK! Preminuo SIDART ŠUKLA, ŠIV iz serije MALA NEVESTA! A evo I ŠTA je bio RAZLOG SMRTI!

Međutim, Pratiša Banerdži, glumica koja je obeležila seriju kao Anandi, život je okončala samoubistvom, kako se kasnije razjasnilo upravo zbog nasilnog odnosa partnera Rahula Radža Singa sa kojim je bila u vezi. Naime, glumica je 2016. godine pronađena u sobi u svom stanu, obešena o ventilator. Pronašli su je njeni roditelji koji su istog trenutka optužili njenog tadašnjeg dečka za ćerkinu smrt. Naime, Pratišine kolege Vikas Gupta i Kamja Pandžabi pre njene smrti nekoliko puta su javno optuživali Rahula, budući da im je Pratiša otkrila da je on zlostavlja, a u nekoliko navrata je i fizički nasrnuo na nju na javnim mestima.

Pročitajte još Ćerka TANJE BOŠKOVIĆ je PRAVA LEPOTICA, a PROCENITE SAMI da li LIČI NA MAJKU! PRESLIKANA! (FOTO)

Pratišini roditelji tada su podneli krivičnu prijavu protiv Rahula, nakon čega je on i priveden, a zatim posle tri meseca i pušten uz kauciju da se brani sa slobode. Rahul je danas oženjen, a slučaj protiv njega trajao je do nedavno. Rahul je oslobođen krivice usled nedostatak dokaza, ali je u indijskoj javnosti ostao obeležen kao nasilnik.

Pročitajte još JADRAN MALKOVIČ za FILM I TV otkriva SVE o ulozi u seriji CRNA SVADBA! Evo KOJI JEZIV ISTINIT DOGAĐAJ je bio inspiracija za SCENARIO!

Govorkanja o tome da Mala nevesta sa sobom nosi prokletstvo dobila su na zaletu nakon vesti o iznenadnoj smrti i druge vodeće zvezde serije Sidarta Šukle, koja je šokirala javnost. Pet godina od emitovanja poslednje epizode najpopularnije indijske sapunice svih vremena, njene dve najveće zvezde više nisu među živima. Da li je reč o slučajnosti ili – lošoj sreći. Pitanje je sad…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement