Connect with us

Featured

HIT! KLAN – Glumac Nedim Nezirović otkriva šta nas čeka u nastavku serije! A EVO i zašto se plašio uloge Paše!

Published

on

Nedim Nezirović preko noći je postao zvezda kao Paša u krimi seriji „Klan“, koja je svojom prvom sezonom osvojila sipmatije publike. Trenutno se snima druga sezona, a u međuvremenu je mladi glumac iz Novog Pazara pokazao je svoj veliki talenat u predstavi „Cement Beograd“ Beogradskog dramskog pozorišta.

Sa iznenadnom slavom se, kaže, zasada nosi.

Pročitajte još HIT! Film STRAHINJA BANOVIĆ – Reditelj Stefan Arsenijević otkrio šta nas čeka u ovoj modernoj adaptaciji narodne epske pesme! EVO i KO igra glavne…

– Nekako izlazim na kraj. Prošli smo ovaj period period korone, te nisam imao neke ekcese na ulici – u šali kaže on i dodaje da mu je „Klan“ zaista mnogo toga doneo.

U drugu sezonu polaže velike nade.

– U jeku je snimanje, radi se punim tempom. Mislim da će nova sezona doneti mnogo akcija i zanimljivih scena. Glavnim junacima će se svašta dogoditi i mislim da će publika zaista uživati u nastavku serije. Nekako je ova uloga došla iznenada. Manje-više pre toga nisam ništa radio, publika nije imala priliku da me upozna. A onda, „prvo pa muško“ – kaže Nedim, i dodaje:

Pročitajte još HIT! BUNAR i BAŠ ČELIK – Prvo ćemo gledati profesora pedofila, a zatim stiže i srpska IGRA PRESTOLA! EVO KADA počinje snimanje novih serija!

– Dobio sam glavnu ulogu u seriji sa malo, skoro nimalo iskustva. Na prvo me je čitanje savladao strah. Zvao sam reditelja nakon dve nedelje da ga pitam da li je siguran u svoj izbor. Razuverio me je i tako je krenuo moj put.

https://www.instagram.com/p/CJeXXGUnu8u/

Kao što je ranije najavljeno, serija „Klan“ u nastavku donosi uzbudljive priče koja će pratiti dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok i Paša. U novim epizodama, oni napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljaju novi poslovni model – otmice bogataša, što im predstavlja novi izvor zarade.

Pročitajte još ŠOK! Mirka Vasiljević ostala bez uloge zbog koleginice! EVO o KOJOJ glumici je reč!

Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaju svoj novi „poslovni model“ u čemu im pomažu saučesnici iz policije, zdravstva, kao i namerni i slučajni jataci, i članovi njihovih porodica.

Za prvu sezonu i Nezirović i Aleksandar Dimitrijević (Šok) morali su da nauče neke nove veštine, poput pucanja iz pištolja i obijanja kola.

Pročitajte još HIT! ŠVINDLERI – Glumac Dejan Lutkić otkrio šta nas čeka u DRUGOJ sezoni serije! EVO ŠTA se sve menja!

– Nedavno mi je jedan od vozača rekao da kada me vidi kako obijam kola, jasno mu je da verovatno ne znam ni kaiš na kolima da zamenim. Svaka kontra je dobrodošla, prilika da odem od sebe, a to je između ostalog i nešto zbog čega se i bavim ovim poslom, to je njegova privilegija.

https://www.instagram.com/p/CJGiyrOpKdB/

Na pitanje da li se bolje snalazi ispred kamere ili na „daskama koje život znače“ kaže da nije lako odgovoriti.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE – Glumac Nenad Nenadović progovorio o sudbini Ade Kanački! Da li je Bruner ZAISTA UBIO ADU?

– Verovatno bi mi trebala čitava emisija da Vam odgovorim. Ja sam zbog pozorišta počeo da se bavim ovim poslom, film i serije došli su kroz Akademiju, ali zaista su to toliko različite i toliko slične stvari u isto vreme. Gluma i u filmu, i u pozorištu zahteva istinu i život. Predstava u Beogradskom dramskom je zaista posebno iskustvo, s obzirom da sam radio sa Sebastijanom Horvatom, rediteljem koji je laureat prošlogodišnjeg Bitefa i to je jedna obziljna škola.

Nedima uskoro gledamo u filmu „Nečista krv – greh predaka“ u kome igra ulogu Jovče. Film će svetsku premijeru imati na Festivalu evropskog filma na Paliću 22. jula, dok je beogradska zakazana za 24. avgust u Kombank dvorani.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf

Advertisement