Connect with us

FILM

HIT! PUCNJI U MARSEJU – Film o atentatu na kralja Aleksandra! EVO GDE i KADA je premijera!

Published

on

Novi film Gordana Matića, „Pucnji u Marseju“, imaće svetsku premijeru u glavnom programu Filmskog festivala u Herceg Novom, 5. avgusta.

Pročitajte još HIT! BESA – Glumica Hana Selimović otkriva šta će se dešavati sa Divnom u nastavku serije! A EVO ŠTA kaže o kolegi Milošu Timotijeviću!

Kako se najavljuje, ovo ostvarenje baca novo svetlo na tragičan događaj koji se zbio 9. oktobra 1934. godine – ubistvo kralja Aleksandra u francuskom gradu Marseju.

„Pucnji u Marseju“ , posle Herceg Novog, biće prikazani na još nekoliko letnjih festivala u regionu, a domaću premijeru će imati na Festivalu u Nišu. Planirano je da film u srpske bioskope stigne od oktobra, na godišnjicu atentata.

Pročitajte još ŠOK! Glumci Milan Marić i Miloš Timotijević u eksplicitnim scenama intimnog odnosa! Isplivale fotografije i zapalile društvene mreže!

Igraju Tihomir Stanić, Vladimir Aleksić, Svetozar Cvetković, Gordan Kičić, Strahinja Blažić, Đorđe Đoković, Nikola Šurbanović, Nikola Milojević, Vladan Živković, David Tasić Daf, Marko Marković i drugi.

Foto KomunikArt

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement