Connect with us

Featured

ŠOK! Glumci Milan Marić i Miloš Timotijević u eksplicitnim scenama intimnog odnosa! Isplivale fotografije i zapalile društvene mreže!

Published

on

Poznati glumci Milan Marić i Miloš Timotijević imali su pre par godina intimne scene koje su pojedine šokirale, dok su mnogi mišljenja da je upravo ovo razbijanje tabua bilo potrebno Srbiji.

Pročitajte još HIT! Glumac Marko Janketić progovorio o kolegi Vuku Kostiću! A EVO i ŠTA misli o hiperprodukciji serija!

Film „Narednik“ obiluje scenama intimnog odnosa između dva glumca, a reditelj Nikola Ljuca ovaj film snimio je još 2012. godine.

Interesantno je da su mnogi zaboravili na ove scene, ali i poruku filma. Međutim, korisnici društvene mžreže Tviter prisetili su se brutalne akcije ova dva srpska glumca, a komentari su bili različiti.

Pročitajte još HIT! Jelisaveta Orašanin oplela po rijalitijima! Glumica otkrila ZAŠTO je zabrinuta!

Gej populaciji se definitivno dopao ovaj film kao mnogima koji su ga pogledali na brojnim festivalima, dok je reditelj tada tvrdio da su mnogi negodovali:

Pročitajte još HIT! Glumica Nataša Ninković na Instagramu objavila fotografiju sa sinom! Pratioci oduševljeni!

– Na „kratkom metru“ je film odlično prošao što se tiče reakcija publike, a moja direktorka fotografije Maja Radošević je dobila nagradu za najbolji snimateljski rad. Sigurno je bilo i loših reakcija ali niko nije glasno negodovao – rekao je tada Ljuca.

Foto Promo/Printscreen Twitter

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir/Blic

Advertisement