Connect with us

Featured

HIT! BESA – Glumica Hana Selimović otkriva šta će se dešavati sa Divnom u nastavku serije! A EVO ŠTA kaže o kolegi Milošu Timotijeviću!

Published

on

Gošća nove epizode serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Hana Selimović koja otkrila da je porodica tema nove sezone televizijske serije „Besa“ i da će publika između ostalog imati veći uvid u privatne živote protagonista ovog gledanog i popularnog tv formata.

Selimović naglašava će njen lik inspektorke Divne u novoj sezoni televizijske serije „Besa“ biti na različitim planovima dostupniji publici, prenosi Telegraf.

Pročitajte još ŠOK! Glumci Milan Marić i Miloš Timotijević u eksplicitnim scenama intimnog odnosa! Isplivale fotografije i zapalile društvene mreže!

Divna ulozi u širok prostor u kojem će publika moći da je sagleda. U tom prostoru Divna ne deluje samo na profesionalnom nivou, već će publika imati prilike da je vidi u okolnostima njenog porodičnog života ali i u ljubavnom zapletu – kazala je Selimović.

Kako kaže, tačan spoj svih elemenata koji treba da čine dobru seriju, ključni je adut tv formata „Besa“.

Pročitajte još HIT! Glumac Marko Janketić progovorio o kolegi Vuku Kostiću! A EVO i ŠTA misli o hiperprodukciji serija!

– Serija „Besa“ je odlično napisana…U njenom nastajanju sarađuju glumci iz različitih zemalja. Imamo mnoštvo snimajućih lokacija, ali i veliku ljubav koja vlada među svim profesionalcima uključenim u snimanje „Bese“ – kaže Selimović.

Prema njenim rečima često su lokalne produkcije tv serije sklone da pretencioznim insistiranjem na formi često nadomeste odsustvo sadržaja.

Pročitajte još HIT! Jelisaveta Orašanin oplela po rijalitijima! Glumica otkrila ZAŠTO je zabrinuta!

– Najbolji recept za svaku televizijsku seriju je napraviti jednostavnu priču o ljudima. Bez obzira da li je reč o krimi žanru potrebno je da su u središtu priče ljudi sa kojima publika može da se poistoveti. To ne znači da to moraju da budu „narodske serije“ kako se to često kaže ali ni elitistička umetnost – kazala je Selimović.

Zajedno sa kolegom Milošem Timotijevićem deli set na snimanju serije „Besa“.

Pročitajte još HIT! Glumica Nataša Ninković na Instagramu objavila fotografiju sa sinom! Pratioci oduševljeni!

– Imam neverovatnu sreću da je Miloš Timotijević moj prijatelj. Mnogo ga volim i poštujem. Naša saradnja na svakom „bojnom polju“ do sada bila je izrazito plodna i laka. On nije mistifikator, a veoma je vredan, pametan, obrazovan, duhovit… A pritom je i lep. šta će te više od partnera u poslu? – kazala je Selimović.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Tanjug/Telegraf

Advertisement