Connect with us

Featured

HIT! Rejf Fajns, Džesika Lang i srpski glumci zajedno u novom filmu! EVO i KOJI!

Published

on

U bioskope širom sveta uskoro stiže australijski film „Here be Dragons“, koji je sniman u Beogradu i gde glavne uloge imaju glumci iz Srbije.

Priču nosi Dejvid Lok, a pored njega se pojavljuju u velikim ulogama Marija Bergam, Zoran Pajić, Svetislav Bule Goncić, Slobodan Beštić, Ana Sofrenović i drugi.

Pročitajte još Glumica Milica Milša dirnula pratioce objavom na Instagramu! EVO o ČEMU je reč!

Film je snimam od decembra 2019. do marta 2020, kad je počela korona. Nakon povratka iz Beograda ekipa je morala u karantin, ali su, kako saznaje Kurir, uspešno priču priveli kraju.

Zoran Pajić otkrio je nedavno za TV Ekran da je na ovom projektu napravio svoju najdražu rolu dobroćudnog policajca Danijela.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Glumica Anđela Jovanović otkriva kako se spremala za ulogu Tašane! EVO ŠTA joj je posebno pomoglo!

– Imam ulogu na engleskom jeziku. Imam osmeh koji me usmerava na te uloge dobroćudnih ljudi… Šta ću? – kroz šalu kaže Pajić za Tanjug i dodaje da je uživao snimajući australijski film jer je produkcija na vrhunskom nivou.

– Snimali smo u Beogradu i ljudi iz produkcije su oduševljeni lokalnim saradnicima, od običnih radnika do glumaca. Takva situacija mi se stalno ponavlja kada sam deo inostrane ekipe. Rejf Fajns i Džesika Leng su oduševljeni našim ljudima.

Pročitajte još HIT! PETRIJIN VENAC – otkrivena tajna kultnog filma posle četiri decenije! EVO o ČEMU je reč!

Pajić je već imao internacionalno iskustvo igrajući u filmu „Koriolan“ sa Rejfom Fajnsom i u američkoj seriji „Predstraža“, koji su snimani u Beogradu.

O novom film, osim kastinga, nema puno podataka u IMDB bazi. Glavni junak priče je momak iz Bosne koji dolazi u Srbiju da se osveti zbog zločina u ratu, ali boravkom u Beogradu shvata da prošlost moramo ostaviti iza sebe. Film je antiratni i verovatno ga čeka dug festivalski život.

Pročitajte još HIT! Glumica Bojana Ordinačev na neobičan način saznala pol bebe! EVO o ČEMU je reč!

– Ulogu sam dobio na kastingu. Glumim na engleskom jeziku. Sjajno je bilo snimati sa ekipom iz Australije. Nemamo još informaciju kad će film i gde biti prikazan – kaže Goncić za Kurir.

Reditelj filma „Here be Dragons“ je Elister Njuton Braun, kome je ovo prvi veliki film, a iza sebe ima tri kratka ostvarenja.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir/Tanjug

Advertisement