Connect with us

Featured

Glumica Milica Milša dirnula pratioce objavom na Instagramu! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Glumica Milica Milša, ili ljubiteljima domaćih serija približnije – Ada Kanački, godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Žarkom Jokanovićem, koji je scenarista hit ostvarenja „Igra sudbine“.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Glumica Anđela Jovanović otkriva kako se spremala za ulogu Tašane! EVO ŠTA joj je posebno pomoglo!

Kako je u mnogim javnim istupanjima isticala, njih dvoje se dopunjuju u svim životnim segementima, naročito kada je reč o umetničkom stvaralaštvu. Milica je ovom prilikom podelila dirljivu fotografiju sa pokojnom svekrvom Slobicom, kako su je odmilošte zvali.

– Moja Slobica, moja svekrva koja je imala status majke jer se prema meni uvek tako i ponašala, već četiri godine je naša nebeska zvezda koja nam i dalje osvetljava ovaj zemaljski put. Volimo te, lepa naša Slobice, zauvek – napisala je Milša sa setom, prenosi Glossy.

Pročitajte još HIT! PETRIJIN VENAC – otkrivena tajna kultnog filma posle četiri decenije! EVO o ČEMU je reč!

– Bila je beskrajno srećna što te je imala i što si je tako nežno volela. Volela te je kao svoju najveću dragocenost i bila si njen ponos do kraja. Ako je neko nekome ulepšao život – ti si ulepšala njen, jer si od njenog života napravila neizmernu radost – napisao je Žarko Jokanović u komentarima, na šta je Milica odgovorila:

– A tek kako je ona ulepšala moj život!

Pročitajte još HIT! Glumica Bojana Ordinačev na neobičan način saznala pol bebe! EVO o ČEMU je reč!

Glumica neretko ističe da je veoma privržena bliskim ljudim i porodici, a rastanci joj predstavljaju veliku bol i razočaranje.

Pročitajte još HIT! PUCNJI U MARSEJU – Film o atentatu na kralja Aleksandra! EVO GDE i KADA je premijera!

Ovakve uspomene sebično čuva od zaborava, a publika je nakon fotografije ostala nema.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Glossy

Advertisement