Connect with us

Top Story

ŠOK! Bivša devojka Miloša Bikovića iznela strašne optužbe na račun popularnog glumca! EVO ŠTA je sve rekla Arina Vološina!

Published

on

Arina Vološina objavila je na svom zvaničnom Instagram profilu podužu poruku koja se tiče Miloša Bikovića, te emotivne veze u kojoj su, kako ona tvrdi, bili čak godinu dana.

Ova mlada lepotica kaže da je „gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog“, a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznala o srpskom glumcu.

Pročitajte još HIT! BESA – Glumac Milan Marić otkrio šta čeka Luku u drugoj sezoni serije!

– Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo – napisala je Arina.

– U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim – nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

Pročitajte još HIT! ŠVINDLERI – Počelo prikazivanje druge sezone popularne serije! EVO ŠTA će se dešavati u Palanci!

– Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori – tvrdi ova devojka.

https://www.instagram.com/p/CSCBvc2KJ7T/?utm_source=ig_embed

– Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ. me odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja – objasnila je Arina.

Pročitajte još HIT! KAFANA NA BALKANU – EVO KO će KOGA glumiti u seriji o životu Ace Lukasa!

– Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede – umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice. A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana – zaključila je Vološina.

Ovim povodom ekipa Telegrafa je tražila od Miloša komentar, ali do momenta objavljivanja ovog teksta odgovor nije dobila.

Pročitajte još HIT! HEROJI HALIJARDA – Radoš Bajić otkrio detalje filmskog spektakla! A EVO i ŠTA je rekao o Žarku Lauševiću!

Podsetimo, vest da Miloš ima novu devojku i da je reč o Arini u srpskoj javnosti odjeknula je u maju 2021. godine.

Glumac je tada snimljen na večeri magazina „InStyle“ u društvu ove atraktivne ruske plesačice, inače šampionke u plesu koja je do sada osvajala brojne nagrade.

Foto Promo/Instagram arinavoloshina

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf

Advertisement