Connect with us

Featured

HIT! BESA – Glumac Milan Marić otkrio šta čeka Luku u drugoj sezoni serije!

Published

on

Pre desetak dana u Beogradu pala je poslednja klapa druge sezone TV serije „Besa“. Nakon naše prestonice, ekipa se seli u Estoniju, posle čega će postprodukcija učiniti svoje kako bismo se već od jeseni družili na Superstar TV kanalu s omiljenim junacima. Premijera se bliži, a Milan Marić i u novim epizodama igra kriminalca Luku.

Pročitajte još HIT! ŠVINDLERI – Počelo prikazivanje druge sezone popularne serije! EVO ŠTA će se dešavati u Palanci!

– Nekako je druga sezona logičan nastavak prvog dela priče. Dvougao Una i Luka nastavlja dalje. Mog junaka čekaju nove muke i izazovi – otkriva glumac za TV Ekran.

Milan Marić prvi put na filmu i u karijeri igra negativca.

Pročitajte još HIT! KAFANA NA BALKANU – EVO KO će KOGA glumiti u seriji o životu Ace Lukasa!

Luka je vrlo kompleksna uloga. To je što je negativac je najjednostavnije za igru. Trudili smo se da on ima više nivoa i slojeva, a da te stvari o njemu, koje niko ne zna, lagano saznajemo, što će dalje uticati na njegove odluke – ističe Marić.

Za sjajno odigranu ulogu puno mu je pomogla i odlična partnerka Milica Gojković.

Pročitajte još HIT! HEROJI HALIJARDA – Radoš Bajić otkrio detalje filmskog spektakla! A EVO i ŠTA je rekao o Žarku Lauševiću!

Milica i ja se poznajemo još kao deca iz pozorišta Dadov. S njom je lepo raditi. Ona je divna glumica, super ortak i čovek – kroz osmeh konstatuje miljenik ženske publike.

Glumac očekuje da će biti podjednako uspešna i druga sezona serije kao i prva:

– Formula za uspeh „Bese“ je dobra priča. U seriji se ukršta nekoliko priča i to ne na banalan, već na kompleksan i pametan način. Mislim da to ljude privlači da je gledaju.

Pročitajte još HIT! Glumica Sandra Bugarski proslavila se ulogom Pančete u seriji IGRA SUDBINE, a o njenom privatnom životu se malo zna! EVO KAKO izgleda njen…

Milana Marića ove godine čeka i premijera biografske sage „Toma“, o najvećem boemu među pevačima narodne muzike, Tomi Zdravkoviću. On igra Tomu, a Silvanu Armenulić Tamara Dragičević.

– Biće vremena da pričamo i o tom projektu – završava Marić.

Pročitajte još HIT! Glumac Nikola Kojo je u braku sa lepoticom iz Čolinog spota! EVO o KOME je reč!

Kreatori druge sezone serije „Besa“ su Toni Džordan, popularni britanski scenarista, kao i Igor Stoimenov, a scenaristi su Igor Stoimenov, Mladen Matičević i Vuk Ršumović. Na projektu je učestovalo nekoliko reditelja, Nikola Ljuca je radio linije priče koja se snimala u Crnoj Gori. Idejni tvorac serije „Besa“ je Srđan Šaper, a drugu sezonu rade zajedničkim snagama Telekom Srbija i produkcija „Adrenalin“.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement