Connect with us

Featured

ŠOK! Branislav Lečić oslobođen optužbi za silovanje! Danijela Štajnfeld najavljuje DRUGI ČIN! Lidija Vukićević osula paljbu po koleginici!

Published

on

Juče je zamenik Apelacionog tužioca odbacio prigovor advokata glumice Danijele Štajnfeld na rešenje o odbačenoj krivičnoj prijavi protiv glumca Branislava Lečića. Međutim, Danijela Štajnfeld najavljuje da ovo nije kraj.

Naime, ona je na Instagramu napisala:

Pročitajte još HIT! Nikola Kojo zamenio Žarka Lauševića! EVO o ČEMU je reč!

– Borba za istinu i pravdu nije završena, ovo je tek prvi čin. Na nama je da sada konačno razumemo sve razloge ćutanja žrtava koje su svuda oko nas, a koje bi, da ih upitate, negirale sve traume koje su proživele, ili ih još uvek proživljavaju, lagale vas u oči, samo da ne dožive ono što sam ja danas doživela – napisala je glumica, evidentno duboko razočarana odlukom nadležnih organa.

Ovim povodom, oglasila se i njena koleginica Lidija Vukićević, koja je u jeku optužbi, jedina pored Eve Ras, javno branila Lečića.

Pročitajte još HIT! Glumica Tijana Maksimović objavila fotografiju sa bratom! EVO KAKO izgleda!

– Jedino smo Eva Ras i ja reagovale tada i rekle da se ne sudi čoveku pre suđenja. Od svih kolega i svih glumaca, jedino nas dve. Javno sam tada stala u njegovu odbranu i ovo sada mi je satisfakcija. Doduše, nisam tvrdila da Lečić sigurno nije kriv, samo sam istakla da se ne treba čoveku suditi pre suđenja. To mi je strano, narod je amorfna masa koja sudi i koja sama donosi zaključke. Oni se bave tuđim životima jer nemaju svoje, to je sramno. Govorila sam još tada da znam Leku kao divnog čoveka i da ne verujem u to – kaže glumica za 24sedam, i nastavlja:

Pročitajte još ŠOK! Glumac Lazar Ristovski pozitivan na koronu! EVO KAKO se trenutno oseća!

– Muka mi je od tih koji osuđuju i etiketiraju, a sve su, tobože, vernici. Sto posto sam bila sigurna da Leka nije kriv jer mi je u toj priči bila hiljadu i jedna nelogičnost. Nemoguće da žena prijavi silovanje posle devet godina, i to pre svega toga snimi film na tu temu?! Potpuna nebuloza. To je toliko bilo neuko. Uostalom, zar nisu njeni roditelji primetili kada je silovana došla kući ili se nije potresla pa nisu primetili? To mi je neshvatljivo – kaže Lidija.

Potom, prokomentarisala je Danijelinu objavu, u kojoj je ona napisala da je ćutala devet godina strahujući upravo od ovakvog ishoda.

Pročitajte još HIT! Glumac Aleksandar Srećković Kubura na Instagramu objavio video zbog kog su pratioci plakali od smeha! EVO o ČEMU je reč!

– Ona je jedina pametna, a naše sudstvo ne valja ništa, a da ne govorim tek o Leki! Pa ne može ona da bude jača od države. Šta je toj devojci. Mislim, ne osuđujem, ali mi smo pravna država. Te tek „obožavam” što odu iz naše zemlje, a onda je „pljuju”, pa valjda je naše sudstvo relevantno – priča glumica koja je, kada je Štajnfeldova uperila prstom u Lečića za silovanje, bila žestoko osuđena u javnosti zbog izjave: „Što ja nisam bila silovana?”

– Čak sam i tada rekla: „Kako to da mene niko nije silovao?” Nije tada bilo ništa drugačije nego sad. Onda su me svi napali na Tviteru! Ali morate da imate nešto u glavi da biste trajali. Možda se tu nešto desilo iz uzajamnog dejstva ili je ona računala da će nešto da dobije. Neka se dokaže istina, ne tvrdim ništa kategorički – istakla je, a potom uputila savet mlađoj koleginici.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković se oglasio nakon šokantnih optužbi bivših devojaka! EVO ŠTA je rekao popularni glumac!

– Ja tu devojku ne poznajem, nikada je nisam videla, ali joj želim sve najbolje. Želim joj da joj se takve stvari ne dešavaju, ali isto tako i da svoj život vodi na pravi način – zaključila je Vukićevićeva.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/24sedam

Advertisement