Connect with us

Featured

HIT! VOJNA AKADEMIJA – Glumac Bojan Perić otkriva ZBOG ČEGA žali! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Seriju „Vojna akademija“ publika ovog leta može da prati svakog dana na Prvom programu Radio-televizije Srbije. Uloga Danijela Stošića proslavila je tada mladog glumca Bojana Perića, a nova repriza obradovala je i njega.

– Iskreno, ne verujem da ikome može da smeta kada – evo, i posle tačno deset godina otkako smo snimili prve kadrove „Vojne akademije“ – ljudi sa oduševljenjem komentarišu i prepričavaju scene i replike. Uostalom, posao je takav da se mi njime bavimo, radimo ga i snimamo sve – za sreću i uživanje gledalaca. Makar ja to tako doživljavam – kaže glumac, i dodaje:

Pročitajte još HIT! Glumac Nikola Kent otišao je iz Srbije i ostvario AMERIČKI SAN, a sada igra u filmu HEROJI HALIJARDA! EVO ŠTA kaže o tome!

– Baš iz tog razloga ostaje mali žal što možda nismo još više iskoristili taj potencijal koji su priča i naši likovi nosili, ali sam siguran da se svako ko je učestvovao u stvaranju bilo kog dela „Vojne akademije“ ponosi što je bio deo toga. Naravno, kada to kažem, polazim pre svega od sebe.

Bojan Perić je odrastao u Solunu, u Grčkoj. Naučio je engleski i grčki jezik za tri meseca! Kaže da jednom osmogodišnjaku nije bilo lako da se uklopi u novu sredinu, ali i da 11 godina kasnije nije bilo lako snaći se u rodnom Beogradu. Međutim, kad je porodica čvrsta i skladna, sve se može.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Sloboda Mićalović uznemirila pratioce na Instagramu! EVO o ČEMU je reč!

Iako ga gluma nije preterano interesovala, osvojio je prvu nagradu na takmičenju u Atini gde su se internacionalne škole takmičile u raznim retoričkim disciplinama. Ovaj momenat preusmerio je njegov život. Glumu je upisao na BK Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Nebojše Dugalića. Nije diplomirao zbog jednog ispita, ali to ćemo ostaviti za neku drugu priču. Jedno vreme bio je i voditelj emisije „Tri boje zvuka“.

Neočekivana tema, koju je obradio scenarista Gordan Mihić, otvorila je, uz maestralnu režiju Dejana Zečevića, čitav jedan, do sada u sebe zatvoren svet, u kome vladaju mladost, duhovna snaga, muka i znoj iz kojih se rađa čast dužnosti i žrtvovanja. Priča prati nekoliko ličnih sudbina kadeta i kadetkinja od prve radosne vesti da su primljeni na studije Vojne akademije, preko sudara s realnošću vojničkog života, do uspostavljanja ravnoteže između napora i ljubavi njihovih mladih života.

Pročitajte još HIT! Glumica Jelisaveta Orašanin uživa na moru, a njene objave ruše internet!

Serija ima pet sezona i snimljene su ukupno 62 epizode. Publika je pokazala da joj se dopala priča, a kroz kadar su prošli Ivana Mihić, Voja Brajović, Ljubomir Bandović, Branislav Lečić (koji glumi načelnika Vojne akademije), Dragan Bjelogrlić, Nebojša Milovanović, Bojan Perić, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Tamara Dragićević, Nevena Vukes, Ljubomir Bandović, Miloš Timotijević, Aleksandar Radojičić, Nina Janković, Vučić Perović, Anđela Jovanović, Slaven Došlo i mnogi drugi.

Serija „Vojna akademija“ dobiće i svoju šestu sezonu. Ceo proces usporila je korona, jer je bilo zabranjeno ulaženje u vojne objekte. Snimanje će verovatno početi krajem ove ili početkom naredne godine, piše Kurir.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement