Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE druga sezona donosi NAJVEĆI ŠOK! Sofija ŠUBAREVIĆ postaje DOBRA! Na kolenima ADU KANAČKI moli ZA OPROŠTAJ?

Published

on

Igra sudbine druga sezona svakim danom sve je bliža. Iako gledaoci imaju priliku da obnove gradivo uz reprizu na TV Prva, činjenica je da su se uželeli starih junaka i novih avantura u domu Kanačkih. A ako je suditi prema rečima scenariste Žarka Jokanovića i glumačke ekipe njih ni u novih 100 epizoda neće izostati.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Pogledajte PRVI TREJLER nove domaće serije CRNA SVADBA! A evo i KAD JE PREMIJERA (FOTO + VIDEO)

Snimanja su uveliko u toku, kako bi sve bilo spremno za premijeru u septembru. A ono što najviše zanima publiku jeste hoće li nam se vratiti Ada Kanački. Iako se ovih dana ne može zateći na setu serije, a cela ekipa serije je obavezana ugovorom o tajnosti, Jokanović je ipak na neki način nagovestio šta očekuje Adu u novim epizodama istakavši da ćemo je videti u novom ruhu. Šta to znači, ne može se reći sa sigurnošću, ali jedno je izvesno. Bez Ade Igra sudbine ne bi bila potpuna.

Pročitajte još ŠOK! PREMINULA zvezda serije SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Ipak, nešto više informacija, i to intrigantnih imamo o sudbini najveće negativke ove serije. Naravno, reč je o liku Sofije Šubarević koju je sjajno dočarala glumica Matea Milosavljević.

Pročitajte još HIT! Bruneru se ovo sigurno ne bi dopalo! EVO o ČEMU je reč!

– Život svih junaka će se isprepletati u seriji. Zakomplikovaće se u jednom trenutku i budućnost Aleksi i Luki, tako da ćete se šokirati. Međutim, situacija će da se smiri, pa će opet varirati iz epizode u epizodu. Čak i pojedini likovi koji su pozitivci postaće negativci dok će stare zloće postati dobre. Čak se pominje da će Sofija ujednom trenutku tražiti oproštaj od porodice Kanački i da će pokušati da se iskupi za sve grehe koje im je uradila – poručuje Žarko JOkanović.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/SuperTV

Continue Reading
Advertisement