Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO Pogledajte PRVI TREJLER nove domaće serije CRNA SVADBA! A evo i KAD JE PREMIJERA (FOTO + VIDEO)

Published

on

Dugo očekivan psihološkitriler CRNA SVADBA imaće svoju svetsku premijeru na 27. Sarajevo Film Festivalu 17. avgusta, gde će biti prikazane prve dve epizode ovog TV serijala.

Pročitajte još ŠOK! PREMINULA zvezda serije SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Kreatori serije su Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić, a Ćipranić potpisuje i režiju svih deset epizoda serije.

Priča počinje u malom mestu u Istočnoj Srbiji gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Ali time će samo otključati misteriju gde se prepliću vlaška magija i tajanstveni centri moći, u borbi dobra i zla koja traje vekovima.

Pročitajte još Igra sudbine DRUGA SEZONA: Sledi NAJVEĆI ŠOK! UNA UMIRE?! A evo i KO ĆE JE UBITI! I ZAŠTO! Iznenadićete se!

Glumačku postavu čine Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević i drugi.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE druga sezona – OVO SU SVI NOVI LIKOVI KOJI NAS OČEKUJU u nastavku! Zbog JEDNOG ćete POSEBNO POLUDETI! A evo i O KOME JE REČ!

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV projekta čije premijerno emitovanje možemo da očekujemo na jesen ove godine na kanalu Superstar TV i RTS.

Na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu ustanovljene su nove kategorije nagrada za TV serije, Srce Sarajeva. Produkcijska kuća Firefly ima 13 nominacija, u različitim kategorijama za TV serije PORODICA, KLAN, TAJKUN i MOČVARA.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Continue Reading
Advertisement