Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Luka Raco nakon raskida sa devojkom otišao na odmor sa kolegama iz serije IGRA SUDBINE! EVO o KOME je reč!

Published

on

Glumac Luka Raco nedavno je okonačao vezu sa bivšom devojkom Vanjom Marković. Iako se tim povodom nije javno oglašavao, jer su rane još uvek sveže, glumac je odlučio da okrene novi list i posveti se sebi i svojim prijateljima.

Pročitajte još HIT! Glumica Ljiljana Dragutinović bila je u braku sa političarem, a njihov sin je u vezi sa popularnom voditeljkom! EVO o kome je reč!

Naime, odmor Luke Raca, odigrava se u Egiptu, u luksuznom letovalištu Šarm El Šeik, a glumcu društvo prave njegove kolege Ammar Mešić i Milica Tomašević, sa kojima uživa u čarima putovanja.

Takođe, Luka neretko objavljuje fotografije na društvene mreže luksuza u kojem trenutno boravi, a mnogi su prokomentarisali kako mu je dobro došlo da promeni sredinu, napuni baterije i “ohladi glavu” od raskida sa svojom nekadašnjom devojkom Vanjom.

Pročitajte još HIT! Igrala je u popularnoj seriji, udala se za kolegu i nestala, a sada se vraća glumi! EVO o KOME je reč!

Glumcu opušten odmor i sporiji tempo na odmoru idu u prilog, s obzirom na to da raskid nije mala stvar, te bi većini teško pao, a u oporavku će mu najbolje pomoći prijatelji koji su tu uz njega i sa kojima trenutno provodi vreme, prenosi Objektiv.

Pročitajte još ŠOK! PREMINULA zvezda serije SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Foto Promo/Printscreen Instagram luka_raco i mtomasevic222

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv

Advertisement