Connect with us

Top Story

HIT! Igrala je u popularnoj seriji, udala se za kolegu i nestala, a sada se vraća glumi! EVO o KOME je reč!

Published

on

Srce publike je osvojila ulogom u seriji „Budva na pjenu od mora“. Mnogi su joj predviđali uspešnu karijeru i očekivali da je vide u mnogim domaćim filmovima i serijama, ali ona je izabrala drugačiji put.

Naime, glumica Sanja Jovićević se baš u vreme snimanja ove serije i zaljubila i odlučila da se bar na neko vreme posveti porodičnom životu.

Pročitajte još ŠOK! PREMINULA zvezda serije SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Njeno srce je osvojio, dvadeset godina stariji kolega, Bane Popović sa kojim je glumila u seriji, ali koji je i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju gde je ona i studirala.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine DRUGA SEZONA: Sledi NAJVEĆI ŠOK! UNA UMIRE?! A evo i KO ĆE JE UBITI! I ZAŠTO! Iznenadićete se!

U prvo vreme su se krili jer su smatrali da će ljudi pomisliti da ona ima povlastice na fakultetu, kao i da je ulogu u seriji „Budva na pjenu od mora“ dobila zato što je Bane blizak prijatelj Mime i Milana Karadžića.

Međutim, kasnije su obelodanili svoju ljubav, a 2013. godine javno su se venčali na Jahorini, a imaju i ćerkicu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Dragana Mićalović otkriva ZAŠTO joj se smučila UNA iz serije IGRA SUDBINE! A evo i KO JE DEVOJKA kojom bi volela da je zameni!

– Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira – izjavio je glumac pre nekoliko godina.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE druga sezona – OVO SU SVI NOVI LIKOVI KOJI NAS OČEKUJU u nastavku! Zbog JEDNOG ćete POSEBNO POLUDETI! A evo i O KOME JE REČ!

Nakon godina pauze, Sanja koja je nedavno proslavila 33. rođendan je rešila da se polako vrati glumačkom životu, pa se pojvila i na jednom filmskom festivalu.

Foto Printscreen Instagram sanjajp25/YouTube Ana Vuckovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rsPulsonline

Advertisement