Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Ljiljana Dragutinović bila je u braku sa političarem, a njihov sin je u vezi sa popularnom voditeljkom! EVO o kome je reč!

Published

on

Glumica Ljiljana Dragutinović godinama je bila u braku sa političarem Miloradom Vučelićem sa kojim je dobila dvoje dece.

Ljiljana Dragutinović važila je zajednu od najlepših srpskih glumica, te ne čudi što je zapala za oko brojnim poznatim muškarcima, ipak, njeno srce osvojio je Milorad Vučelić.

Pročitajte još HIT! Igrala je u popularnoj seriji, udala se za kolegu i nestala, a sada se vraća glumi! EVO o KOME je reč!

Oni su u braku dobili ćerku Anu i sina Branislava. Ipak, njihov brak nije bio onaj za ceo život, te su stavili tačku na ovu priču, međutim, ostali su u korektnim odnosima, pre svega zbog dece.

Njihova ćerka takođe je javna ličnost, pozorišna rediteljka koja u žižu javnosti dospela kada je otkriveno da se udaje za  crnogorskog reditelja Veljka Mićunovića, sa kojim ima sina.

Pročitajte još ŠOK! PREMINULA zvezda serije SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Branislav Vučelić već nekoliko meseci u vezi je sa voditeljkom Marijom Kilibardom. Kao i njegova sestra, on takođe ne želi da se medijski eksponira, prenosi Republika.rs.

Foto Printscreen Instagram gloriamagazinsrbija, hellomagazinsrbija i milorad_vucelic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rsRepublika.rs

Advertisement