Connect with us

Featured

HIT! TOMA – Glumica Olivera Bacić otkriva KAKO se spremala za ulogu Lepe Lukić u filmu! A EVO i da li je upoznala slavnu pevačicu!

Published

on

Gošća nove epizode serijala „Tanjug Reflektor“ bila je glumica Olivera Bacić, koja je govorila koliki je za nju bio izazov i čast da igra pevačicu narodne muzike Lepu Lukić u filmu „Toma“ reditelja Dragana Bjelogrlića.

Pročitajte još HIT! BESA – Snimanje nastavljeno u Estoniji! EVO ŠTA o tome kažu članovi ekipe popularne serije!

– Lik Lepe mi znači mnogo, zato što je to u mojoj karijeri žanrovski drugačija uloga i bio je izazov odigrati takvu pevačku legendu – rekla je Olivera.

Najveći izazov u pripremi uloge bio je izbor da li će imitirati ili dati svoje viđenje Lepe Lukić. U dogovoru sa Bjelogrlićem, Olivera tumači pevačicu iz „neke svoje energije, ali sa njenim karakternim osobinama i svime što nosi kao diva“.

Pročitajte još HIT! Milica Milša i Žarko Jokanović otkrivaju šta zauzima posebno mestu u njihovom STANU! EVO KO je za ŠTA zadužen u domu slavnog para!

Pripreme za ulogu su tekle kroz razgovore sa kolegama glumcima, koji su joj čak slali snimke Lepe Lukić, na kojima je mogla da „vidi kolika je zvezda bila sedamdesetih i kako je nosila slavu“.

Lepu Lukić nažalost nisam upoznala, nije bilo prilike za to. Nadam se na premijeri ili posle da ćemo čuti komentare – rekla je glumica filma čije se prvo prikazivanje očekuje 20. avgusta na Sarajevo film festivalu.

Pročitajte još HIT! Glumica Gorica Popović otkriva koje holivudske zvezde je upoznala! A EVO i KOJI žanr joj je najdraži!

Prema njenim rečima, početak saradnje sa rediteljem Bjelogrlićem, već snimanje prvog kadra, obeležila je „velika trema“.

– Poželela sam da mu pružim ruku, kad se kadar završio, i kažem: “Dragane, mnogo vam hvala na ukazanoj prilici, evo, ne moramo dalje! Ja sam svesna da ne mogu“. Ali on je tako veliki da je to prepoznao i odmah reagovao. Svaki sledeći kadar sam potpupno opušteno radila – rekla je glumica.

Pročitajte još HIT! Glumac Slobodan Ćustić poslao snažnu poruku svim roditeljima! EVO KOJA pojava mu najviše smeta!

Publiku u „Tomi“ očekuje „jaka emotivna priča“ koja će, kako Bacić očekuje, nadograditi Zdravkovićev status, i omogućiti novim generacijama da ga prepoznaju i kroz njegov „boemski momenat“.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf/Tanjug

Advertisement