Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE 2 – šta nam donose nove epizode? ŠOK! Nada će PREVARITI STRAHINJU!? Ali to nije ONO NAJGORE! Onesvestićete se kada vidite SA KIM!

Published

on

Serija Igra sudbine definitivno je jedan od najiščekivanijih TV projekata ove sezone. Stara ekipa predvođena Adom Kanački čijem se velikom povratku potajno svi nadaju, stiže na naše male ekrane u standardnom terminu u nedelji od 6. septembra. A šta nam nove epizode donose. Sigurno mnogo toga zanimljivog. Jer Žarko Jokanović nam bar toliko duguje.

Pročitajte još HIT! TOMA – Dragan Bjelogrlić otkriva da su se glumci za uloge borili na kastingu! A EVO i KADA će biti beogradska premijera filma!

Prethodna sezona završena je šokom od kog su gledaocima vilice klepetale poput kastanjeta naredne dve nedelje, a zbog manjka daha usled prevelikog šoka, verovatno je pola Srbije mislilo da ima koronu. I da Žarko unapred zna – od nastavka ne očekujemo ništa manje.

Šta bi mogla da bude tema novih epizoda, to je mahom već svima jasno. Za početak – razjasnite nam situaciju sa sirotom Adom. Ubili je Bruner, da li je ona njega prevarila, šta se tu izdešavalo?

Pročitajte još ŠOK! JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE – Glumac Miodrag Radonjić otkrio zbog čega je bilo SUKOBA na snimanju filma!

Sasvim je sigurno da ćemo se ovom temom baviti bar u novih 10 od predviđenih ukupno 100 epizoda novog serijala. A u ostatku? Pa biće tu bar dve svadbe. Lukina i Unina, Milina i Aleksina, Nadina i Strahinjina… Svašta nešto će uslediti od trenutka kada za neke dve nedelje budemo ponovo čuli taktove čuvene pesme – Igra sudbine. A onda – spektakl.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – FILM I TV OTKRIVA: IGRA SUDBINE se vraća na TV PRVA! Evo KADA je premijera DRUGE SEZONE! Spremite se za POVRATAK ADE KANAČKI!

Jednu od ideja za zanimljiv zaplet i još uzbudljiviji rasplet dali su nam i glavne zvezde serije – Milica Tomašević (Nada) i Luka Raco (Aleksa). Naime, njih dvoje su na Milicinom profilu objavili sliku sa letovanja u Egiptu, na kojoj Milica ljubi Luku. Naravno – u obraz. Prijateljski, kako drugačije. Ali šta ako bi se taj poljubac u seriji pretvorio u nešto ozbiljnije. Ne bi li to radnju novih epizoda serije Igra sudbine povela u neslućene visine. Zamislite taj haos koji bi usledio posle ovakve fotografije? ŠOK, ŠOK, ŠOK!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement