Connect with us

Featured

HIT! Vrela jesen na SUPERSTAR kanalu! Već u SEPTEMBRU očekuju nas TRI PREMIJERE! A evo i KOJE!

Published

on

Leto se približava kraju, a to znači da počinje nova televizijska sezona. Glumci, reditelji, scenaristi i producenti su vredno radili, a sada je vreme da vidimo plodove tog rada.

Na kanalu Superstar nas čekaju nastavci već popularnih serija, ali i neke nove, na koje smo dugo čekali.

Pročitajte još HIT! TOMA – Dragan Bjelogrlić otkriva da su se glumci za uloge borili na kastingu! A EVO i KADA će biti beogradska premijera filma!

Naime, od 3. septembra ćemo gledati drugu sezonu serije „Dug moru“. Ova triler-drama Bojane Maljević i Gorana Gajića će se emitovati petkom od 21 čas.

dug moru

Glavne uloge tumače: Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Sergej Trifunović i Leon Lučev, a režiju potpisuju Gorčin Stojanović i Goran Gajić.

U septembru počinju i dve nove serije, i to „Aviondžije“ i „Pevačica“.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Dragan Bjelogrlić otkrio sve o glavnom junaku filma! EVO KO je Hadži Trifun!

U „Aviondžijama“ ćemo pratiti avanture članova posade jedne avio-kompanije. Kuriozitet je da će se u seriji kao gosti pojaviti mnoge javne ličnosti, kao što su pevači i učesnici rijaliti šou programa.

Aviondzije-1

Autor je Saša Al Hamed, režiju potpisuju Aleksandar Savić i Dušan Popović, a glavne uloge tumače: Slaven Došlo, Nenad Heraković, Nenad Stojmenović, Marjan Todorović, Bojana Kovačević, Jelena Rakočević, Marija Babić, Miloš Đorđević, Toni Mihajlovski, Dušan Radović, Teodora Bjelica, Mlađan Crkvenjaš i mnogi drugi.

Serija „Pevačica“ Predraga Gage Antonijevića i Nataše Drakulić prikazaće život, popularnost, ljubav i ubistvo mlade pevačice Ivane Lazić. Serija je nastala na osnovu života i tragične smrti pevačice Jelene Marjanović, koja je tokom karijere bila poznata kao Jeca Krsmanović.

SERIJA Pevačica Miloš Timotijević Milica Pavlovic

Pročitajte još IGRA SUDBINE 2 – šta nam donose nove epizode? ŠOK! Nada će PREVARITI STRAHINJU!? Ali to nije ONO NAJGORE! Onesvestićete se kada vidite SA KIM!

Glavna uloga pripala je pevačici Milici Pavlović, a ostale uloge tumače: Miloš Timotijević, Igor Đorđević, Nataša Ninković, Nikola Rakočević, Branka Pujić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić Jelena Grujičić i mnogi drugi. Režiju potpisuje Miloš Kodemo.

Telekom Srbija odnedavno je pojačao svoju TV ponudu sa novim kanalom čiji će sadržaj uglavnom biti ispunjen najboljim domaćim i stranim serijskim programom. Superstar 2, oodnosno bivši STAR TV namenjen je pravim ljubiteljima najboljih serija koje smo svi voleli. Naravno, uz reprize hit naslova na Superstar 2 kanalu ima mesta i za premijere. A koje su – otkrijte pomoću vašeg daljinskog upravljača!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement