Connect with us

Featured

ŠOK! JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE – Glumac Miodrag Radonjić otkrio zbog čega je bilo SUKOBA na snimanju filma!

Published

on

Nakon Pule, Vrnjačke Banje i Niša, dugo očekivani blokbaster koji je pre tri godine oborio sve rekorde gledanosti u Srbiji, „Južni vetar 2: Ubrzanje“, četvrti put je sinoć prikazan u Knjaževcu! Razlog zbog koga je ekipa ovog akcionog filma odlučila da u okviru 60. festivala kulture mladih Srbije baš u Knjaževcu bude jedna od premijera je upravo ta sto se većina kadrova snimalo u ovom lepom gradu na jugoistoku Srbije, kao i okolini.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Serija PORODICA prodata za prikazivanje u SEVERNOJ AMERICI! A evo i GDE će se EMITOVATI!

Na pres konferenciji u Knjaževcu o filmu su pričali jedan od glavnih aktera Miodrag Radonjić, koji je otkrio i oko čega se na snimanju najviše raspravlja sa Milošem Bikovićem, producentkinja filma Tatjana Žeželj Gojković, kao i predsednik opštine Knjaževac, Milan Djokić. Miloš Biković iz opravdanih razloga nije stigao da dođe, ali se putem video poruke, pre emitovanja filma, obratio publici:

– Želim da uživate naredna dva sata i ovom prilikom hoću da se zahvalim Knjaževcu sto nam je pružio podršku za vreme snimanja filma i što je bio tu za nas. Zajedno smo napravili ovu akciju i ovo što ćete gledati u naredna dva sata. Uživajte – rekao je Biković, prenosi Alo.

Pročitajte još ŠOK! TAJKUN – Dragan Bjelogrlić nije imao DUBLERA, a Marko Baćović zbog jedne scene završio u HITNOJ!

– Ja ću se uvek ovde vraćati privatno, jer ovo je jedno od najlepših mesta u Srbiji – započeo je Miodrag Radonjić, a zatim nastavio da priča o detaljima sa snimanja, te otkrio i oko čega je izbijala tenzija:

– Mi smo se svađali oko toga da li će stići sve ili će da svane dan ili će da padne noć. To je bila glavna stvar, jer ono što kažu, pada blenda. Ima ta jedna fora, druga je što kaže Boda Ninković. Mi kažemo „ajmo ljudi, gubimo sunce“, a Boda kaže „ajmo ljudi, gubimo me“ – kaže Radonjić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo

Advertisement