Connect with us

Featured

HIT! TOMA – Dragan Bjelogrlić otkriva da su se glumci za uloge borili na kastingu! A EVO i KADA će biti beogradska premijera filma!

Published

on

Reditelj filma “Toma”, Dragan Bjelogrlić, kaže da se film nije bavio faktografskim detaljima iz života Tome Zdravkovića, već je slika kreatora ostvarenja o Tominom životu i karijeri.

– Ima faktografskih momenata kao što je Tomino upoznavanje sa Silvanom Armenulić, ali film je pre svega naš doživljaj jednog čoveka. Slušali smo emociju Tominih pesama i to nas je vodilo kroz nastajanje ostvarenja. Tomin život je bio veoma kontroverzan, a opet pun naboja… – rekao je Bjelogrlić koji je otkrio da je bilo emotivno teško „preživeti“ premijere filma u Sarajevu i Nišu:

Pročitajte još HIT! TOMA – Glumac Milan Marić otkriva KAKO je gradio lik slavnog pevača! A EVO i ZAŠTO je plakao na snimanju filma!

– Mnogim profesionalcima u kinematografiji se dogodi jedna takva premijera, a eto nama su se desile dve u dva dana. U Sarajevu smo doživeli smo nešto što je zapravo neobjašnjivo. Tri hiljade ljudi je eksplodiralo u ovacijama posle filma. Mislili smo da je to najbolje što nam se desiti sa filmom, a onda se dogodilo nešto još jače u Nišu. To su momenti zbog kojih mi radimo ovaj posao – dodao je Dragan koji je otkrio da su svi glumci su dobili uloga na kastingu:

– Ni za jednu ulogu nismo znali glumca unapred. Svi su se glumci izborili za svoje uloge na kastingu – rekao je Bjelogrlić koji je otkrio da će beogradska premijera filma „Toma“ biti najverovatnije 14. septembra u Sava Centru.

Pročitajte još HIT! TOMA – Dragan Bjelogrlić otkrio ŠTA je želeo da postigne filmom o slavnom pevaču! A EVO ŠTA kaže o Milanu Mariću kao Tomi…

– Verovali smo da je pravi momenat za beogradsku premijeru filma “Toma“ 30. septembar, dan kada je Toma Zdravković 1991. godine preminuo. Korona ponovo preti, pa ćemo konačnu odluku doneti ovih dana – otkrio je Dragan Bjelogrlić na konferenciji za medije.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Informer

Advertisement