Connect with us

Featured

Stiže IGRA SUDBINE, 2. sezona: Evo KO je NOVI LIK koji će UNIŠTITI porodicu KANAČKI!

Published

on

“Igra sudbine”, 2. sezona, uskoro se ponovo vraća u naše živote sa novim zapletima koji će nas držati prikovanim za ekran. Poslednje epizode najpopularnije domaće serije ostavile su gledaoce u “rebusu”.

PROČITAJTE JOŠ: CRNA SVADBA – SVE o prvoj srpskoj HOROR SERIJI! Evo zašto je SNIMANA U TAJNOSTI!

Od kada je završena poslednja epizoda prvog ciklusa, gledaoci domaće telenovele polemišu o smrti glavne junakinje Ade Kanački (Milica Milša). Da li ju je Bruner (Nenad Nenadović) zaista ubio ili je reč o još jednom Adinom manevru – saznaćemo već početkom septembra, za kada su najavljeni novi nastavci serije “Igra sudbine” (2. sezona).

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI druga sezona OTKRIVA ko je BABA GUBA! Evo da li je vila ili DEMON

Na kraju poslednje epizode videli smo nekoliko scena koje nas uvode u drugu sezonu. A svakako jedna od najzanimljivijih jeste ona u zatvoru. Naime, Bruneru pored advokata, u posetu dolazi i sin. Njega tumači mladi glumac Arsenije Tubić.

Igra sudbine 2 sezona
Igra sudbine 2. sezona, Bruner uvodi u priču svog sina koji će uništiti porodicu Kanački

PROČITAJTE JOŠ: HIT! KOLO SREĆE – Glumac Zoran Pajić otkrio sve o svom junaku iz nove serije! EVO KO je Ognjen!

Arsenije Tubić je rođen sam u Beogradu 17.03.1993. Završio je Baletsku školu “Lujo Davičo”. Išao je u Osnovnu muzičku školu “Кosta Manojlović” – odsek solo pevanje. Glumu je završio u klasi profesora Nebojše Dugalića i Hane Selimović. Pored glume bavi se i muzikom, svira gitaru i klavir, ima svoj bend u kome svira i peva.

PROČITAJTE JOŠ: Najpopularniji turski glumac STIGAO U BEOGRAD! Uhvaćen kako se ŠETA KNEZ MIHAILOVOM, žene POLUDELE!

Autor i snebarista serije “Igra sudbine” Žarko Jokanović dovoljno nam je zagolicao maštu. A sada nam samo preostaje da odbrojavamo do novih epizoda i vidimo kome će to Brunerov sin pomrsiti konce. Ono što je sigurno jeste da nam velikih uzbuđenja tokom ove jeseni i zime neće nedostajati.

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Prva

Advertisement