Connect with us

Top Story

Nebojša Glogovac bi danas napunio 52 godine! EVO KOJU želju slavni glumac nije uspeo da ostvari!

Published

on

Naš proslavljeni glumac Nebojša Glogovac na današnji dan bi napunio 52 godine. Vest o njegovoj iznenadnoj smrti potresla je javnost i ostavila dubok trag u srcima svih koji su ga voleli i poštovali njegov rad.

U jednom intervjuu koji je dao nekoliko godina pre smrti, Glogovac je govorio o svojoj velikoj ljubavi prema Crvenoj zvezdi, a tom prilikom otkrio je da mu je neostvarena želja da napravi glumački spektakl upravo na stadionu ovog fudbalskog kluba.

Pročitajte još Stiže IGRA SUDBINE, 2. sezona: Evo KO je NOVI LIK koji će UNIŠTITI porodicu KANAČKI!

U to vreme Glogovac je kao veliki navijač pomenutog tima pozvan da bude član Skupštine kluba, i imao je sjajne ideje kako da pomogne timu koji mu je oduvek bio u srcu.

– Ljudi iz Zvezde su me pozvali, što sam ja prihvatio sa zadovoljstvom. Doduše, nisam bio na prvoj Skupštini jer sam imao poslovne obaveze, ali to je neka vrsta zadovoljstva i časti, da su me pozvali. Ne znam koliko bih mogao da doprinesem, ne bih voleo da budemo tamo samo maneken, nego da pokušam nešto da dobrim idejama razmrdamo – rekao je Glogovac i otkrio šta mu je velika želja:

Pročitajte još CRNA SVADBA – SVE o prvoj srpskoj HOROR SERIJI! Evo zašto je SNIMANA U TAJNOSTI!

– Da razmrdamo Zvezdu kao klub i neke dobre kontakte sa publikom ostvarimo, privučemo neke nove ljude i tako dalje. Videćemo. Moja ideja je da se jedna predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta igra na Marakani. To bi bio veliki projekat, da pored bine tu budu i video-bimovi. Eto, videćemo da li ćemo uspeti – ispričao je tada legendarni glumac.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo

Advertisement