Connect with us

Featured

HIT! KOLO SREĆE – Glumac Zoran Pajić otkrio sve o svom junaku iz nove serije! EVO KO je Ognjen!

Published

on

Serija “Kolo sreće” je novi romantični triler koji će na jesen početi sa emitovanjem na Prvoj televiziji. Posle uspeha sa serijama “Istine i laži” i “Igra sudbine”, Smart produkcija će publiku obradovati novim dešavanjima i likovima.

Jednu od glavnih uloga tumači glumac Zoran Pajić, kog je publika Prve već imala prilike da gleda u ulozi Nikole u seriji “Istine i laži”. Zoran je za portal PRVA.RS ispričao nešto više o svom liku:

Pročitajte još HIT! DINASTIJA – Glumica Milena Živanović otkriva sve o svom liku u seriji! EVO KO je srpska Klaudija i ŠTA je sve čeka!

– Ja igram veroučitelja Ognjena, hrabrog požrtvovanog i dobrog vernika. Posle „Istine i laži“, opet igram pozitivca, ali ovde mi se sviđa što za sada nema ljubavne priče. On je taj koji je zbog sestre došao u malo mesto. Sestru igra koleginica Tijana Pečenčić (supruga lekara kog tumači Andrej Šepetkovski).

Do sada je u televizijskim projektima najčešće prikazana ljubav između braće i sestara, ali u tinejdžerskom dobu.

– Premalo je likova koji pokazuju bratsko-sestrinski odnos ali među odraslima. Ljubav prema sestri je u seriji “Kolo sreće” lepo prikazana. Moj lik je jako požrtvovan, jer je zbog nesreće koja je zadesila njegovu sestru, došao u malo mesto da bude uz nju – kaže glumac, koji u seriji tumači lik Beograđanina.

Pročitajte još HIT! Glumac Miodrag Dragičević otkrio KOJA uloga mu je bila prekretnica u karijeri! A EVO i KOJA nagrada mu je najdraža!

– Interesantno je prikazan način na koji me meštani gledaju, prihvataju. Pitaju se koja su moja moralna načela, kako sam vaspitan… Došao je Beograđanin i svi naravno nešto sumnjaju, što se kaže „taj nije iz naroda“ – objašnjava Zoran, i dodaje da je ovaj lik vrlo njemu sličan privatno, jer i sam veruje u Boga:

– Verujem u Boga kao u ljubav, u dobrotu. Slavim sve što može da se slavi. Često me iznenađuju Ognjenova mišljenja i mogu reći da se poklapaju sa mojim. On poštuje žene, društveno je odgovoran, nije zadrt. Ne plaši se da uđe u sukob, ne voli nepravdu i često strada zbog toga što mu je prvi osećaj da pomogne ljudima. Okolina ga gleda jer ne veruje da postoji čovek koji ima želju svima da pomogne, bez prljavih namera.

Pošto se u našim životima stvari često vrte oko novca, Zoran Pajić veruje da će serija biti veoma gledana, jer će se svako od nas prepoznati u nekom od likova.

Pročitajte još HIT! STRAHINJA BANOVIĆ – Film Stefana Arsenijevića osvojio Kristalni globus u Karlovim Varima! Nagrade dobili i članovi ekipe!

– Zbog novca, zaboravili smo na mnoge naše osobine, vrednosti, veru, nadu… Mislim da će ova serija sve to vratiti. Da naučimo i da kad imamo para, možemo biti dobri i plemeniti. Mi smo se kao narod dobro pokazali da umemo dobro ponašamo kada nemamo para. Ljudi, nažalost, stalno imaju pritisak da moraju da imaju mnogo – kaže glumac.

Zoran priznaje da privatno nikad nije verovao u igre na sreću i da je nekada, kao klinac, igrao ‘greb greb’. Uvek je dobijao zamenu, ali pošto u tome nije bio istrajan, papirić nikad nije zamenio. Zna mnogo ljudi iz rodnog Požarevca koji igraju igre na sreću, ali bez većih dobitaka.

Pročitajte još HIT! Glumac Uroš Jovčić stao na ludi kamen! Mlada blistala na svadbi!

– Nikad nisam maštao da dobijem visoku svotu novca. Možda to pomislim kada čujem da je neko osvojio, pa kao motiv, počnem da razmišljam šta bih ja uradio sa tim novcem. Ali evo, na primer, kada bih dobio, prvo bih poklonio neku svotu novca svim bliskim ljudima koje volim. Drugo, voleo bih da snimim neki film ili seriju, da uložim u nešto kreativno što će ostati. Takođe, voleo bih da otvorim pozorište. Ne meštam o jahtama. Možda bih, eventualno, kupio jednu kućicu van Beograda, u prirodi – kaže glumac.

Zoran zaključuje da je njemu najvažnije da radi posao koji voli i da živi od toga. To za njega predstavlja sreću.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Prva

Advertisement