Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Mladen Sovilj progovorio o saradnji sa Mirjanom Karanović i Vojom Brajovićem! A EVO da li ćemo ga gledati u nastavku JUŽNOG VETRA i KO mu je najveća inspiracija!

Published

on

Mladen Sovilj često glumi otkačene krimose!“ Ovo je samo jedan od komentara na društvenim mrežama kada je u pitanju karijera popularnog mladog glumca. Međutim, čini se da publika nije

Pročitajte još OTKRIJTE! Koji su NOVITETI na 27. Sarajevo Film Festivalu 2021. godine

pogrešila s obzirom da smo Mladena zavoleli upravo zbog takvih ‘otkačenih’ uloga.

Jedna od takvih uloga mu je donela veliku popularnost kada je prvi put stao u kadar sa Milošem Bikovićem. Reč je o maestralno odigranom Drki, koji je Marašev najbolji drug iz detinjstva. A s obzirom da je nastavak popularnog filma najavljen za ovu godinu, Mladen je otkrio ekskluzivno za Mondo da li ćemo i njega videti u nastavku.

Pročitajte još HIT! Serija KLAN – Glavna priča DRUGE sezone biće o otmici biznismena Miroslava Miškovića? EVO ŠTA čeka Šoka i Pašu!

– Da, vrlo mi je rad na tom filmu bio važan zato što, osim što je taj projekat takođe doneo na neki svoj način nešto novo na domaću televiziju, a i prosto sam od samog kastinga bio zaljubljen u tu ulogu. Nudila mi je toliko prostora za istraživanje i za igranje. Ne znam da li sam u nastavku filma. Ne smem da pričam o tome. Ne znači da jesam, stvarno. Ne znači da jesam nego da postoje očekivanja da možda jesam, a ja ne smem da pričam o tome – rekao je glumac.

Mladen kaže da nije nailazio na negativne komentare, jer su njegove uloge uglavnom simpatične gledaocima.

Osvrnuo se i na svoju najveću inspiraciju – Nebojšu Glogovca:

Pročitajte još HIT! Glumac Nenad Stojmenović otkrio šta nas čeka u novoj seriji AVIONDŽIJE i nastavku serija RADIO MILEVA i MOČVARA!

– Obojica smo potekli iz istog grada i nema šta. Kako drugima, tako i meni. On je, svi znamo, bio veličanstven tip, bio ozbiljan glumac i mnogo dobar dasa. Tako da, eto, da uopšte ne zalazimo na polje glume. Ja mislim da je on bio inspirativan kao čovek.

O ulozi u seriji “Ubice mog oca”  rekao je:

Pročitajte još HIT! Glumica Tamara Dragičević objavila fotografiju sa letovanja! Pljuštali lajkovi!

– Tad sam prvi put radio sa Mirjanom Karanović i Vojom Brajovićem, koji su mi igrali roditelje. Interesantan spoj, nas troje. Čini mi se, različiti smo, a opetnekako,  svako na svoj način eksplozivan. Bila mi je inspirativna ta uloga, i sadržajna, u smislu da je nabijena u svega nekoliko scena, koje su važne, i drmaturške, a imalo je šta da se odigra. Što se kaže – bila je “mesnata” uloga.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Mondo

Advertisement