Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – EVO KADA serija DINASTIJA stiže na TV PINK! Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE i TREJLER! Ovako će izgledati SRPSKA ALEKSIS! (VIDEO)

Published

on

Nakon brojnih najava i velikog interesovanja javnosti, srpska adaptacija najgledanije sapunice svih vremena, „Dinastija“, počinje sa emitovanjem uskoro na TV Pink. Kako je naš portal saznao, okviran datum premijere jedne od najiščekivanijih serija jeseni jeste 13. septembar, a serija će se emitovati svakog radnog dana, najverovatnije u terminu od 20.15 budući da je termin od 21.00 rezervisan za porodičnu seriju Neki bolji ljudi“. Ovaj datum još nije zvanično potvrđen i postoji mogućnost promene termina, ali za sada je najverovatnije da ćemo se sa srpskim Karingtonima i Kolbijevima družiti od 13. septembra, radnim danima u 20.15.

Serija se snima u ko-produkciji „Emotion“-a i TV Pink, a uz konsultacije sa američkom producentskom kućom „CBS“ koja je vlasnik licence, scenario je prilagođen našem podneblju, ali osnovna nit ostaje nepromenjena – ljubav, drame i intrige biće okosnica i srpske verzije „Dinastije“, koju režira Nenad Ognjenović.

Pročitajte još ŠOK! Lane Gutović trebalo da igra u filmu JUŽNI VETAR! EVO ZAŠTO nije došlo do toga!

U susret premijernom emitovanju ove intrigantne serije, vlasnik „Emotion“-a Goran Stamenković čvrsto veruje u njenu uspešnost.

  • Svake sezone, sa novim serijama koje radimo, pravimo iskorak i to je slučaj i sa „Dinastijom“. Ovo je jedna zanimljiva, dobra, opuštena priča i mislim da će svi uživati u njoj – rekao je Goran Stamenković.

Fenomenalnu glumačku ekipu predvodi Branimir Popović, koji igra glavu porodice Kadić (Karington), Branka, odnosno Blejka, jednog od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, a njegovo iskustvo sa snimanja dovoljno je da veruje u to da će „Dinastija“ biti veoma gledana.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Slede 3 VELIKA ŠOKA! Jedan od glavnih muških likova umire? Jedan par raskida? A EVO ŠTA se dešava sa Adom!

  • Nisam gledao originalnu seriju, pa ne mogu da napravim komparaciju, ali na osnovu iskustva sa seta tokom prethodnih meseci, mogu da garantujem da će ovo biti jedna veoma ozbiljna i kvalitetna dramska struktura koja će se, siguran sam u to, rado gledati.

Još jedan od važnih likova u seriji je Andrija, Brankov advokat, koga tumači proslavljeni glumac Frano Lasić, koji smatra da je cela produkcija „Dinastije“ na visokom nivou.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Pogledajte PRVI TREJLER za drugu sezonu! (VIDEO)

  • Mnogo je uloženo u scenografiju i kostime, i cela priča je takva da mislim da će „Dinastija“ podići lestvicu kada je domaći serijski program u pitanju.

Mladoj srpskoj glumici Mileni Živanović je u domaćoj verziji „Dinastije“ pripala uloga Klaudije, a ona najavljuje da scenario donosi mnoštvo iznenađenja.

Pročitajte još ŠOK! PEVAČICA – Ivana Lazić je žrtva VLAŠKE magije? Iza svega se krije zavidna koleginica? EVO ŠTA nam sve donosi nova serija!

  • Očekujte svakakve novitete, ali u svojoj srži, čini mi se da je i naša verzija „Dinastije“ ostala ono što je bila i u originalu. Drugačiji su ljudi, jer pripadaju 21. veku, a veoma je inspirativno živeti neke potpuno nove likove na temeljima onoga što su ljudi postavili još u osamdesetim godinama – rekla je Milena.

Pored Branimira, Frana i Milene, u „Dinastiji“ glume i Marija Karan (Aleksis), Milutin Milošević (dr Nik Toskani), Peđa Bjelac (Sesil Kolbi), Ana Savić (Kristal), ali i mnogi drugi poznati glumci, koji će oduševiti domaću publiku.

Pročitajte još Nova DOMAĆA SERIJA KOLO SREĆE stiže na TV PRVA! A evo i KADA!

Priča „Dinastije“ počinje u trenutku kada jedan od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, Branko Kadić, odluči da se oženi svojom sekretaricom Kristinom, čime pokreće lavinu događaja koji će porodicu Kadić baciti u vrtlog porodičnih intriga, ljubavnih obrta, kao i poslovnih turbulencija sa najvećim Brankovim takmacem u poslu, Vojinom Konstatinovićem, posebno kada on oženi Brankovu bivšu ženu Aleksis.

Glamur visokog društva u kojem se kreću naši likovi podiže nivo intriga, jer je u igri mnogo više od opstanka jedne porodice – u priču koja se plete oko Kadića upleteni su veliki moćnici, lepe žene, a egzotična mesta i daleke destinacije proširuju polje igre na gotovo ceo svet. Ipak, ova porodična melodrama bazira se na konstantnim preprekama na putu ka ljubavi i prihvatanju. Svet raskoši, koliko god se činio primamljivim, uzima danak, te Kadići nikad nemaju mira.

Pročitajte IGRA SUDBINE se KONAČNO vraća na TV PRVA! Ali u NOVOM TERMINU! Otkrivamo – EVO KADA počinje DRUGA SEZONA!

To ih čini nekonvencionalnom, ali interesantnom porodicom. Okolnosti koje ih okružuju su nesvakidašnje – stil, estetika i glamur koji ostavljaju bez daha – Kadićima predstavljaju zlatni kavez koji ograničava mogućnost da prosto budu srećni.

Ovu intrigantnu priču upotpunjuju glumci koji će udahnuti novi život legendarnim likovima, scenografija koja može da parira holivudskoj i glamurozni kostimi, te nema sumnje da će sprpska verzija „Dinastije“ osvojiti gledaoce u regionu.

Foto Jelena Simonović

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement