Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – Slede 3 VELIKA ŠOKA! Jedan od glavnih muških likova umire? Jedan par raskida? A EVO ŠTA se dešava sa Adom!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Verni gledaoci „Igre sudbine“ tokom leta su strpljivo čekali nastavak najgledanije serije, koja se prikazuje na Prvoj TV. Posle dva meseca pauze, čekanju je došao kraj. Naime, 6. septembra, od 20 časova počinje prikazivanje druge sezone popularne serije, koja donosi 100 novih epizoda.

Tada ćemo saznati i ono što je fanove serije najviše mučilo poslednja dva meseca – da li je Ada Kanački preživela susret sa Brunerom!

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Pogledajte PRVI TREJLER za drugu sezonu! (VIDEO)

Poslednja epizoda šokirala je gledaoce, posebno poslednja scena u kojoj je Adina porodica na TV vestima saznala da je ona ubijena. Međutim, gledaocima je bilo teško da u to poveruju, pa su krenule spekulacije na društvenim mrežama, od toga da je Ada zapravo inscenirala sopstvenu smrt da bi Brunera poslala u zatvor, pa do toga da je prikazana TV vest zapravo lažna.

U izjavi za medije, Milica Milša je demantovala da je vest lažna, što je bar na trenutak ubedilo fanove u Adinu smrt. Ipak, nakon što se u medijima pojavila informacija da Milica Milša redovno učestvuje u snimanju druge sezone, to je podgrejalo nadu da je Ada, ipak, nekim čudom preživela. Kako saznajemo, u novoj sezoni će neko ponovo učiti da hoda i govori. Da li je u pitanju Ada?

Pročitajte još IGRA SUDBINE se KONAČNO vraća na TV PRVA! Ali u NOVOM TERMINU! Otkrivamo – EVO KADA počinje DRUGA SEZONA!

Trejler druge sezone nije dao odgovor na to, najvažnije pitanje. Ono što smo, međutim, iz najave mogli da saznamo, jeste to da će Bruner završiti u zatvoru, a kako stvari stoje, ista sudbina čeka i Sofiju, Matiju, Zvonimira i Janka.

Bruneru u posetu dolazi njegov sin. Hoće li Riter raditi protiv oca ili će biti još gori od njega?

Iz trejlera se može zaključiti i da će Pančeta morati da progovori o tome da li zna da je njen otac ubio Boška Kanačkog.

Pročitajte još Igra sudbine DRUGA SEZONA – ŠOK! U novim epizodama ostajemo bez jednog SVIMA OMILJENOG PARA! A evo o KOME JE REČ!

U jednoj sceni Dijana Erski naziva Milu i Unu prevarenim devojkama. Da li je Dijana plasirala novi trač ili ima informacije koje bi mogle da poljuljaju odnose Luke i Alekse sa njihovim devojkama?

Iz trejlera takođe saznajemo da je pronađeno Boškovo telo.

Iz pisanja medija takođe saznajemo da neko planira otmicu. U originalnoj seriji, njihov Matija je u nekom trenutku kidnapovao Milu, da bi se sve završilo tako što on puca u Luku. Hoće li se to desiti i u našoj verziji serije?

Pročitajte još Igra sudbine – TOP 6 najvećih ŠOKOVA koje donosi DRUGA SEZONA! OTKRIVENO – Ada je ŽIVA! A evo KO ĆE JE SPASTI! Međutim –…

Ammar Mešić je nedavno izjavio da će se Strahinja u nastavku serije promeniti. Čini se da će se vratiti starim navikama, koje bi vrlo lako mogle da poljuljaju njegovu vezu sa Nadom. Da li će Nada ostaviti Strahinju, i završiti sa Lukom, kao što se desilo u originalnoj seriji?

Odgovore na mnoga od ovih pitanja imaćemo već 6. septembra na Prvoj TV.

Foto Printscreen PRVA TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement