Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 85. epizoda: Serkan ODLAŽE svadbu! Evo šta na to kaže Eda

Published

on

Pokucaj na moja vrata 85. epizoda, koja je u četvrtak 2. septembra od 11.15 na TV Prva, doneće veliki ŠOK!

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo SVE PIKANTERIJE serije DINASTIJA! Evo kakva će biti SRPSKA ALEKSIS i KO ĆE BITI GEJ!

Serkan i muškarci su otišli na mušku zabavu, ali devojke sumnjaju da će se ponašati neprimereno. One odlučuju da ih prate, ali ubrzo bivaju otkrivene.

Eda i Serkan se sve teže sporazumevaju, i zato joj on predlaže da odlože svadbu za leto. Taj njegov predlog ona će dočekati na nož.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Miloš Biković krvav i u ranama! EVO ŠTA se desilo!

Za to vreme, Ajdan i Ajfer su kod kozmetičara. Ajdan želi buduću priju da uvede u visoko društvo i smatra da treba da počnu od sitnih estetskih intervencija.​

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (5. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Slede 3 VELIKA ŠOKA! Jedan od glavnih muških likova umire? Jedan par raskida? A EVO ŠTA se dešava sa Adom!

Glavna junakinja je Eda. Mlada, lepa i pametna devojka dobrog srca, koja unosi boju u okruženje svojom vedrinom, otvorenošću i neposrednošću. S druge strane je impulsivna i brzopleta u svojim odlukama i ne libi se da kaže ono što misli. Njena strast su knjige, prijatelji i cveće, a najveći san, da postane pejzažni arhitekta.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Pogledajte PRVI TREJLER za drugu sezonu! (VIDEO)

Glavni junak je Serkan. Zgodan i harizmatičan mladić, veoma obrazovan i inteligentan, ali nemilosrdan u svom poslu. Vrlo dobro zna kako da okrene poslovni svet na svoju stranu poput šahovskog velemajstora. Vodi se logikom i razumom. Stoji iza svake odluke koju donese i ide do kraja. Nema drugu motivaciju osim rada i uspeha. Za njega poraz ne postoji i zato se duboko plaši da voli.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement