Connect with us

Featured

HIT! Otkrivamo SVE PIKANTERIJE serije DINASTIJA! Evo kakva će biti SRPSKA ALEKSIS i KO ĆE BITI GEJ!

Published

on

Prikazivanje srpske verzije serije “Dinastija” trebalo bi da počne 13. septembra na televiziji Pink. Tada ćemo saznati ko su Kadići i Konstantinovići (Karingtonovi i Kolbijevi). Serija će se emitovati radnim danima od 20 časova.

Snimanje je počelo u junu u produkciji Emotion, a planirano je 220 epizoda.

Kada jedan od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, Branko Kadić, odluči da se oženi svojom sekretaricom Kristinom, pokrenuće lavinu događaja koji će porodicu Kadić baciti u vrtlog porodičnih intriga, ljubavnih obrta, kao i poslovnih turbulencija sa najvećim Brankovim takmacem u poslu, Vojinom Konstatinovićem.

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO KADA serija DINASTIJA stiže na TV PINK! Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE i TREJLER! Ovako će izgledati SRPSKA ALEKSIS! (VIDEO)

Branko je gotovo uvek na ivici kolapsa u poslovnom svetu, ali volšebno se izvuče svaki put. Veštinu preživljavanja stekao je sam ponikavši ni iz čega, i zahvaljujući njoj uspeo je da se popne na vrh društvene lestvice i da tamo ostane.

U porodičnim odnosima Branko se ne snalazi najbolje, nema sluha za biseksualnost svog sina Stefana, kao ni za ambiciju ćerke Anastasije da se ostvari u poslovnom svetu. Njegova nova supruga Kristina, koja postepeno otkriva ovaj potpuno nov svet za nju, teži da se prilagodi porodici i da zadrži Brankovu naklonost. U tome je ometaju njene prethodne afere, kao i povratak bivše Brankove supruge Aleksis, pa se odnos između Branka i nje konstantno menja.

Aleksis se udajom za Vojina Konstantinovića, a ubrzo zatim i njegovom smrću, postavlja kao opasan Brankov protivnik koji ne odustaje od namere da ga uništi. Glamur visokog društva u kojem se kreću naši likovi podiže nivo intriga, jer je u igri mnogo više od opstanka jedne porodice – u priču koja se plete oko Kadića upleteni su veliki moćnici, lepe žene, a egzotična mesta i daleke destinacije proširuju polje igre na gotovo ceo svet.

Pročitajte još DINASTIJA – OTKRIVAMO: OVO su SRPSKI KARINGTONOVI! Pogledajte KO su Blejk, Kristl, Aleksis, Felon i Stiven u NAŠOJ VERZIJI! (FOTO)

Ipak, ova porodična melodrama bazira se na konstantnim preprekama na putu ka ljubavi i prihvatanju, tako da se porodica Kadić suočava sa rastavama, prevarama, pokušajima ubistava, otmicama beba, nestancima i pojavljivanjem izgubljenih članova, kao i čestim venčanjima.

Poslovni svet predstavlja drugo polje intriga koje junake dovodi u životne opasnosti i među mafijaške obračune. Svet raskoši, koliko god se činio primamljivim, uzima danak, te Kadići nikad nemaju mira. To ih ih čini nekonvencionalnom, ali interesantnom porodicom. Okolnosti koje ih okružuju su nesvakidašnje – stil, estetika i glamur koji ostavljaju bez daha, Kadićima predstavljaju zlatni kavez koji ograničava mogućnost da prosto budu srećni.

Uloga centralne figure serije “Dinastija”, Branka Kadića (Blejka Karingtona), poverena je glumcu Branimiru Banetu Popoviću.

Pročitajte još DINASTIJA – OTKRIVAMO: Evo KO je SRPSKI BLEJK KARINGTON! Ovog glumca NIKO nije OČEKIVAO!

Čuvenu Aleksis igraće Marija Karan, koja se posle petnaest godina vraća u Srbiju, dok Brankovu novu suprugu Kristinu (Kristl) igra Ana Savić.

Brankovog takmaca Vojina Konstantinovića igra Predrag Bjelac.

Milena Živanović igra srpsku Klaudiju, tj. Lidiju.

Pročitajte još HIT! DINASTIJA – Glumica Milena Živanović otkriva sve o svom liku u seriji! EVO KO je srpska Klaudija i ŠTA je sve čeka!

– Igram Lidiju, što je u originalu Klaudija. Ona je osoba s poremećajem ličnosti koja je pokušala da se ubije nekoliko puta. Lidija je rano postala majka i nije imala vremena da odraste. Ne bih sada da vam prepričavam radnju serije. Međutim, mi ćemo duboko zaći u odnose jednog braka i dvoje ljudi koji su imali ljubav, koja se polako gasi – rekla je Milena za Kurir.

U seriji ćemo gledati i Mimu Karadžića.

– Ja igram Voltera ili Veselina, lika koji je… Ma hajde, da ne pričam sada puno o njemu, ali dobar je lik. Veliko je snimanje. Ne bih da nabrajam ekipu pošto je iz celog regiona, ima puno dobrih glumaca. Više je reditelja, više svega – rekao je Mima za Dnevni avaz.

Aleksandar Radojičić tumači ulogu Mihajla, telohranitelja i vozača Branka Kadića.

Pročitajte još HIT! DINASTIJA – Glumac Aleksandar Radojičić otkriva sve o liku koji igra u srpskoj verziji serije! A EVO i ŠTA kaže o snimanju ljubavnih…

– Ne radi se kao klasična “Dinastija”. Više gledam kao na porodičnu seriju koja je savremena, čija se radnja dešava u ovom vremenu, koja je za sve uzraste. Nadam se da će i novim generacijama biti zanimljiva, kao što je bila i našim roditeljima. Nisam gledao seriju tada i nisam imao želju da vidim kako je to tada rađeno, već sam čitao tekst i na taj način radim onako kako ja vidim tu seriju – kaže glumac za Blic, i nastavlja:

– Mislim da nema smisla ugledati se na prošlu verziju i pokušavati da uradiš tako nešto. To je legendarna serija i legendarni likovi. Igram Mihajla, po našoj verziji, koji je vozač i telohranitelj Blejka Karingtona koji ulazi u romansu sa njegovom ćerkom. On ima želju da napreduje i uspe u tom svetu. I razne stvari bi učinio da bi do toga došao. Malo dguračiji lik od onoga na šta sam navikao. Iz jednog ugla negativac, ali s dozom razumevanja za njegove postupke. Poprilično zanimljivo.

Frano Lasić u seriji igra advokata Andriju.

Pročitajte još HIT! DINASTIJA – Glumac Frano Lasić igra u srpskoj verziji serije! EVO i KOGA!

– On je jedan linearan tip. Međutim, on ima moralnu vertikalu u kojoj poštuje svog poslodavca, odnosno Blejka. Nikada mu ništa neće napraviti iza leđa. On ga je vadio iz puno problematičnih situacija koje su ga snašle u životu. Na kraju krajeva jedan u drugog imaju poverenja, uzajamno poštovanje – rekao je Lasić za Blic.

U ostalim ulogama su: Zoran Cvijanović, Marina Ćosić, Milutin Milošević, Sergej Trifunović, Stefan Radonjić, Vojislav Brajović, Sanja Jovićević, Biljana Tipsarević, Mlađan Crkvenjaš, Ana Mihajlovski, Tanja Todorović i drugi.

Režija je poverena Mariji Perović.

Foto Jelena Simonović/Instagram mi.zivanovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic/Kurir/Dnevni avaz

Advertisement