Connect with us

Featured

Jadran Malkovič: Ovaj ISTINIT DOGAĐAJ je bio inspiracija za seriju CRNA SVADBA!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Trejler za seriju „Crna svadba“ smo već videli. A ako je sudeći prema trejleru i reakcijama publike na Sarajevo film festivalu pred nama je odlična serija koja će po svemu sudeći pomeriti granice domaće kinematografije. Bar, što se tiče žanra – psihološki triler, koji nije baš zastupljen na domaćim ekranima.

Pročitajte još HIT! Glumio je Isusa, igrao sa Orlandom Blumom, a sada ga je upoznala i domaća publika! EVO o KOME je reč!

Glumačka podela takođe obećava. Imena poput Uliks Fehmiu, Nikola Kojo, Jelena Đokić, Jadran Malkovič, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Jovo Maksić zaista predviđaju uspeh. Iz izvora bliskih produkciji, kao i sudeći prema reakcijama onih koji su odgledali prve dve epizode, mogu se čuti reči da je ovo jedna od najboljih uloga koju je Slavko Štimac ikada odigrao.

A serija „Crna svadba“ bio je glavni razlog dolaska našeg glumca Jadrana Malkoviča iz Nemačke u Beograd.

– U „Crnoj svadbi“  tumačim lik političara koji je veoma uticajan – otkriva za Film i TV Jadran Malkovič.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Seka Aleksić spasava vezu Nade i Strahinje! EVO o ČEMU je reč!

– Uloga nije velika, ali ostavlja dubok trag i bitna je. Zašto i šta se tačno dešava sa likom i svim ostalim likovima u seriji ostavićemo gledaocima da sami vide.

Podsetimo, tema serije inspirisana je istinitim događajem sa naših prostora, kada je u selu Jabukovac pokraj Negotina jedan muškarac iz vatrenog oružja usmrtio nekoliko osoba. Kada ga je policija konačno uhvatila on se pravdao rečima da ga je zaposela neka zla sila, da je bio pod vlaškim magijama, da je omađijan. Ovaj događaj je samo ideja vodilja, ali je sve ostalo fikcija. U seriji će se preplitati priče likova, njihove porodične drame, politika, uticaji političara, korupcija.

Pročitajte još HIT! Jelisaveta Orašanin na poklon od supruga Miloša Teodosića dobija jahtu! Sve pršti od luksuza!

– Definitivno je „Crna svadba“ nešto originalno samo po sebi. Čini mi se da od čuvene „Leptirice“ do danas i „Crne svadbe“ na ovim prostorima nije snimljen ništa na ovu temu – siguran je Jadran.

https://www.youtube.com/watch?v=F9v5D84Y3LU

A našem sagovorniku ova uloga donela je još jednu i to glavnu. U seriji rediteljke Jelene Bajić Jočić „Azbuka naših života“ on je Uroš Popović. I dok iščekujemo i jednu i drugu seriju Jadran planira nove projekte.

– Imam u planu neke filmove, ali to je na tako dugačkom štapu, jer su finansije te koje diktiraju planove – iskren je Malkovič, a o ulogama koje je dobio ovde kaže da je srećan, jer ih nije dobio preko veze i zato što je sa nekim dobar, već zato što je tom liku on u potpunosti odgovarao.

Pročitajte još HIT! Otkrivamo SVE PIKANTERIJE serije DINASTIJA! Evo kakva će biti SRPSKA ALEKSIS i KO ĆE BITI GEJ!

– Svaki projekat sastoji se iz mnogo delova, kao Lego, a sve mora savršeno da bude uklopljeno kako bi krajnji proizvod bio dobar.

Otkiva da u Engleskoj i Nemačkoj, u kojima gradi internacionalnu karijeru, sve funkcioniše preko kastinga.

– Taj sistem nije jednostavan, ni sam ne znam na koliko sam kastinga išao tokom ovih godina – priznaje na kraju razgovora.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković krvav i u ranama! EVO ŠTA se desilo!

– Nekada nisam dobijao posao, nekada nisam imao ni povratnu informaciju, već samo tišinu, ali upornost se isplatila i sve je krenulo svojim tokom na željenu stranu.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement