Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 88. epizoda: Eda NE ODUSTAJE od Serkana! EVO kako će mu VRATITI PAMĆENJE!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 88. epizoda, koja je u utorak 7. septembra od 11.15 na TV Prva, donosi nova uzbuđenja!

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE 311. epizoda – ŠOK! Vukašin NAPUŠTA ADU KANAČKI! A evo i ZAŠTO!

Eda konačno ima priliku da nasamo razgovara sa Selin. Svesna je da je ona Serkanu prećutala mnoge stvari, ali se Selin ne obazire na Edine namere da ga vrati.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 311. epizoda – ŠOK! Ada je ŽIVA! A evo i ŠTA SE ZAPRAVO DOGODILO!

Selin dovodi svog lekara neurohirurga da pregleda Serkana. Eda ne namerava da napusti Serkana i takođe odlazi u kuću Bolatovih da sazna kada će mu se vratiti pamćenje.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIJTE SVE o potresnom životu glavne zlobnice iz serije IGRA SUDBINE! Njena priča se sluša sa SUZAMA!

Tamo saznaje da je Ajdan od početka znala da je on živ, ali se zaklela da neće reći nikome. Pa, ni Edi.

Serkan se ne seća lozinke za svoj laptop, ali tu je Eda da ga navede da se seti. Ona se u svakoj situaciji trudi da mu vrati pamćenje, ali se to i dalje ne dešava… Eda odlučuje da na još jedan način probudi “uspavanog princa”…

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – Žarko Jokanović za FILM i TV otkriva NAJVEĆI ŠOK DRUGE SEZONE serije IGRA SUDBINE! A evo i KOJI JE!

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (88. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

Glavne uloge igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement