Connect with us

Featured

Igra sudbine 312. epizoda – Bruner je u ZATVORU! Ada ima samo JEDNU PORUKU ZA NJEGA! A evo i KOJU!

Published

on

Igra sudbine 311. epizoda donela nam je veliko iznenađenje. Ada Kanački je konačno razrešila enigmu o tome kako je preživela kobni randevu sa Brunerom. Njihov berlinski sastanak umalo se pretvorio u krvavi pir, ali igrom sudbine i Adine mudre organizacije – nije.

Pročitajte još EVO zašto je JELENA KARLEUŠA NAPUSTILA GRAND: Pozadina sa Popovićem

Saznali smo da je Ada Kanački vešto isplanirala svaki korak i detalj svoje opasne avanture. Doda je na vreme iz Brunerovog pištolja izvadio municiju, a Stana je u pravom trenutku priskočila u pomoć i osujetila Brunerovu nameru da Adu pošalje na drugi svet.

U narednoj epizodi otkrićemo i koja je velika pozadina Adinog plana. Bruner je u šoku, a i u zatvoru. U stvari, u šoku je zbog toga štro je u zatvoru. A taj detalj ne zna niko od njegovih saradnika. Ko će mu priteći u pomoć? Kako smo videli, njegovi dojučerašnji pajtaši polako mu okreću leđa i napuštaju brod koji tone.

Pročitajte još ŠOK! Posle Karleuše ZVEZDE GRANDA napušta još jedan član žirija. EVO o kome je reč…

Ada za Brunera ima samo jednu poruku – doživotnu kaznu koja će mu biti gora i od smrti. Igra sudbine 312. epizoda napokon će nam otkriti Brunerovu reakciju na veliki poraz koji mu je nanela Ada Kanački.

Pročitajte još HIT! Branko Tomović i Eva Ras u filmu VAMPIR! Evo KAD i GDE je premijera prvog svetskog filma o SRPSKIM VAMPIRIMA!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (312. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (311. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor www.filmitv.rs

Advertisement