Connect with us

TV

EVO zašto je JELENA KARLEUŠA NAPUSTILA GRAND: Pozadina sa Popovićem

Published

on

Jelena Karleuša napustila je žiri “Zvezda Granda” jer je Saša Popović odbio njen zahtev da dobija 10.000 evra po emisiji.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Posle Karleuše ZVEZDE GRANDA napušta još jedan član žirija. EVO o kome je reč…

Pevačica je do sada po emisiji dobijala 5.000 evra, iliti 200.000 godišnje. A kada je od Saše Popovića na sastanku u junu tražila da joj se taj honorar duplo poveća, nastao je haos.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Glumac Dragan Jovanović morao da se menja iz korena zbog bolesti! EVO o ČEMU je reč!

Nekadašnji prvi čovek najveće muzičke produkcije na Balkanu bio je u čudu kada mu je mala od skandala postavila uslove pod kojima želi da nastavi saradnju.

PROČITAJTE JOŠ: Domaće serije 2021 na RTS-u: Crna svadba, Nečista krv, Advokado, Branilac… EVO KADA POČINJU! (VIDEO)

Sporan deo bile su finansije. Saša je pristao da joj poveća honorar za 1.000 evra po emisiji. U tom slučaju Jelena bi dobijala 6.000 evra i samim tim inkasirala 240.000 evra na godišnjem nivou za 40 emisija.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Evo KADA se završava snimanje serije IGRA SUDBINE, i hoće li biti TREĆE SEZONE!

Međutim, Jelena nije htela ni da čuje, jer je smatrala da je ona najviše zaslužna za gledanost emisije. Pregovori su trajli do pre nekoliko nedelja. A kako Saša i Karleuša nisu uspeli da uspeli da se dogovore, prvi čovek “Granda” je pozvao Cecu Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ: Predrag Antonijević dva sata davao iskaz u sudu povodom sukoba sa Draganom Bjelogrlićem! EVO ŠTA je rekao čuveni reditelj!

Ceca je potpisala ugovor za tri naredne sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Mediji prenose da je dobila ubedljivo najveći honorar, ali Saša Popović je danas izjavio kako svi članovi rade dobrovoljno.

– Stolice u žiriju “Zvezda Granda” su ubedljivo najskuplje u državi. Svi koji su bili u žiriju su profitirali, jer im se povećala cena nastupa – rekla je Saša Popović.

Foto Print screen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: Novosti/espresso

Advertisement